یک روانشناس سلامت درباره رفتارهای منفی اعضای خانواده نسبت به یکدیگر در شرایط خانهنشینی به دلیل شیوع ویروس کرونا هشدار داده و درباره مثلث همجوشی در این شرایط توضیح میدهد.
رویداد۲۴ دکتر فاطمه منفرد پویا در یادداشتی مینویسند:« مثلث همجوشی یعنی دراین شرایط که همه در خانه هستند یکی از والدین یا یکی از اعضای خانواده با هم پیوند منفی پیدا کرده و بر علیه دیگر اعضا شورش برپا کنند که این شورش در حقیقت افراد خانواده را دچار مسمو میت عاطفی میکند.
حالا چرا افراد چنین رفتاری را بروز میدهند؟ وقتی فردی از لحاظ روانی مستقل نبوده واعتماد به نفس پایین داشته باشد و در حقیقت احساس کند که خودش به تنهایی نمیتواند به هدفش برسد سعی میکند یارکشی کند. بنابراین مرتکب چنین عملی میشود.
در شرایط کرونا رواج مثلث همجوشی دور از ذهن نیست و معمولا ر شرایط بحرانی واسترس تشکیل این مثلث در خانوادهها بیشتر میشود.
بیشتر بخوانید:
زیر بنای مثلث سازی نبود بلوغ عاطفی واجتماعی بوده وحتی مثلث سازی با خانواده و دوستان هم اتفاق میافتد و افرادی که در شرایط قبل از کرونا هم جوشی منفی داشتند نمیتوانند دوران قرنطینه کرونا را تحمل کنند. زیرا هنوز استقلال روانی پیدا نکردهاند.
بنابر شاید زوجین وخانوادهها اگر بتوانند از شرایط پیش آمده حداکثر استفاده را داشته باشند و روابط خود را سمزدایی کرده وسعی کنند خانوادهای سالم را پایهریزی کنند. شایدکمتر فرصتی هرچند دردناک مثل شرایط کرونا بوجود بیایدکه خانواده، این همه در کنار هم باشند پس فرصتها را غنیمت شمرده ومثلث هم جوشی منفی را به مثلث عشق که متشکل از صمیمیت وتعهد و علاقه است تبدیل کنیم.»