صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵

کاهش قیمت مرغ و میوه در ماه رمضان

آمار بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی برخی کالاهای اساسی در هفته منتهی به 21 خرداد ماه جاری نشان داد در گروه قند، شکر، چای و روغن نباتی نیز در این هفته بهای قند 1.8 درصد و شکر 2.3 درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
رویداد۲۴- آمار بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی برخی کالاهای اساسی در هفته منتهی به 21 خرداد ماه جاری حاکی از ثابت ماندن قیمت گروه لبنیات در مدت یاد شده است اما بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل 0.2 درصد کاهش یافت.
همچنین بهای تخم مرغ معادل 3 درصد افزایش یافت و شانه ای 80 هزار ریال تا 105 هزار ریال به فروش رفت.
در گروه میوه ها و سبزی های تازه، قیمت سیب قرمز معادل 2.5 درصد، سیب زرد 1.3 درصد، طالبی 1.6 درصد و کیوی 17.6 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بین 2.5 درصد تا 30.2 درصد کاهش را تجربه کرد. تمامی اقلام گروه سبزی های تازه نیز بین 0.3 درصد تا 3 درصد افزایش قیمت داشتند.
بررسی قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ در مدت یاد شده نیز نشان می دهد در هفته سوم خرداد ماه بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.9 درصد کاهش یافت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1.8 درصد و 1.4 درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت ماند. در بخش حبوب نیز قیمت لوبیا قرمز معادل 0.2 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
در گروه قند، شکر، چای و روغن نباتی نیز در این هفته بهای قند 1.8 درصد و شکر 2.3 درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
منبع: ایرنا
نظرات شما