2ق س ژله بلوبری Blue berry
2 /1 موز
2 حلقه آناناس تازه
2 تکه شلیل تازه یا زردآلو
1 اسکوپ بستنی وانیلی
1 قس پودر پسته
1 قس پودر فندق
2 قس کنجد
2 قس پودر نارگیل
3 قس عسل
به مقدار لازم سس شکلات
1ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست کردن ژلهها، پودر ژله را با یک لیوان آب داغ، سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و بگذارید در یخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل لیوان بریزید. موز را حلقهحلقه کرده روی ژله قرار دهید.
2آناناس را خرد کنید و روی حلقههای موز بریزید.
3تکههای زردآلو یا شلیل را هم طوری کنار دیواره بچینید که وسط آنها را با بستنی پر کنید.
4پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد و پودر فندق را روی هم بریزید و در انتها سس شکلات را طوری روی مواد بریزید که همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر کمی عسل روی شکلات بریزید.
یهجور دیگه
اگر میخواهید این معجون را در پاییز یا زمستان هم درست کنید، میتوانید به جای میوههای تازه از کنسروی آنها هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: غذاهای مناسب برای دوران ویروس کرونا
فوتوفن
اسکوپ نام وسیلهای قاشق مانند است که برای شکل دادن بستنی در ظرف مخصوص سرو استفاده میشود. اگر شما آن را ندارید، میتوانید از قاشق معمولی استفاده کنید.