کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از انواع کبابهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. این کباب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان میباشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته میشود.
رویداد۲۴ با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر کباب بناب تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب بناب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ایرانی و طرز تهیه کباب بناب با وبسایت پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفرمواد لازم کباب بنابکره ۵۰ گرم
پیاز سفید ۳ عدد
فیله گوسفند ۴۰۰ گرم
راسته گوساله ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پختطرز تهیه کباب بنابابتدا گوشتها را با دقت میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آنها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه گوشتها را به قطعات متوسط برش میدهیم تا راحت داخل چرخ بروند. گوشتها را در چرخ گوشت چرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب برگ رستورانی؛ آبدار + نکات کلیدی
سپس پیازها را پوست میگیریم و آبکش میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم دقت در برش پیازها در این مدل کباب مهم است زیر نباید ریز خرد شود تا آب پیازها بیرون بیاید، چون باعث شل شدن مایه میشود و نباید درشت خرد شود.
بلکه به اندازه متوسط خرد شود. پیازها را با گوشت در کاسهای بزرگ قرار میدهیم و روی آنها نمک و فلفل سیاه میپاشیم و مواد را خوب ورز میدهیم و روی کاسه را سلفون میکشیم و به مدت ۲ ساعت ترکیب گوشت و پیاز را در یخچال قرار میدهیم.
سپس مایه کباب را از یخچال بیرون میآوریم و کمی ورز میدهیم و سیخها را آماده میکنیم و مقداری از مایه کباب را بر میداریم و از بالا تا پایین به سیخ میچسبیانیم و یا مایه کباب را روی تخته آشپزخانه شکل میدهیم و سیخ را از وسط آن رد میکنیم.
زغال کباب را آماده میکنیم و کره را در تابهای کوچک قرار میدهیم و روی حرارت میگذاریم تا ذوب شود و اگر تمایل داشتید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خیلی آرام با یک فرچه روی کبابها میکشیم
و یا با قاشق روی کبابها میریزیم تا کبابها خشک نشوند و طعم دلپذیرتری داشته باشیم. سپس کبابها را روی آتش میگیریم تا کبابی و مغز پخت شوند. سپس چند عدد گوجه فرنگی گوشتی نیز در کنار کباب به سیخ میگشیم و کباب میکنیم و با کباب بناب نوش جان کنید.
منبع: پارسی دی