هزینههای سرسام آور مدارس غیر انتفاعی و دورههای پردیس و شبانه دانشگاهها مطالبات دانشجویان و دانشآموزان برای تخفیف یا پس دادن هزینههای پرداخت شده تشدید کرده است. آنها معتقدند با تعطیلی محیطهای آکادمیک، دسترسی افراد به امکانات این محیطها عملا سلب شده و اگر برنامههای تدریس آنلاین را هم موثر در نظر بگیریم (که با توجه به سرعت پایین اینترنتهای خانگی به نظر سخن گزافی است)، باز هم هزینههای پرداخت شده برای امکانات جدید بسیار بالاست. با این وجود به نظر نمیرسد مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاهها تصمیمی برای پس دادن این هزینهها داشته باشند.
سوال اینجاست که در درد مشترکی که جهان در آن گیر افتاده، دیگر کشورها چه تصمیماتی را اتخاذ کردهاند؟ دانشگاههای برتر جهان از جمله کمبریج، آکسفورد، هاروارد، پرینستون، کلمبیا، ییل، ام آی تی، استنفورد، شیکاگو و جانز هاپکینز تمامی کلاسهای خود را تا اطلاع ثانوی تعطیل کرده و کورسهایشان را به صورت آنلاین برگزار میکنند. آنها به سرعت دستورالعملهایی برای خروج دانشجویان از خوابگاهها و بازگشت دانشجویان خارجی به کشورهایشان ترتیب دادند، اما همچنان بسیاری از روندها مورد انتقاد دانشجویان است.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد را چه به ویروس کرونا؟ پول بدهید!
یک شرکت سازنده و ارائه دهنده سامانههای مدیریتی در آمریکا، برنامه مدیریت آنلاینی را در اختیار کمپانیها قرار داده که بخشی از آن متوجه کلاسهای آنلاین است.
این کمپانی که بک بورد و چیسوم نام دارد در دستورالعملهای خود گفته: ابتدا باید از داشتن اپلیکیشنهای لازم برای آموزش آنلاین اطمینان کسب کنید و مطمئن باشید که دسترسی تان به اینترنت از وضعیت خوبی برخوردار است.
در بخش دیگری گفته شده باید یک جای مشخص برای کلاسهای آنلاین در خانه تان در نظر بگیرید و به زمان بندی روتین قبلی تان پایبند باشید. فکر نکنید کلاسهای آنلاین سادهتر از کلاسهای معمولی است.
به گزارش رویداد۲۴ نتیجه یک نظرسنجی توسط گروه تحقیقات اولیه آمریکا چالشهای دانشگاهها با برنامههای آنلاین را نشان میدهد. بیشتر مشکلات متوجه نرم افزارهایی است که برای آموزش آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد. نتیجه این نظرسنجی نشان میدهد ۳۸ درصد دانشجویان با کورسهای آنلاین مشکل دارند و نیازمند حمایتهای بیشتری هستند.
نتایج یک نظرسنجی دیگر در آمریکا نشان داده ۶۴ درصد مردم نگران برنامه کاریشان در دوران کلاسهای آنلاین هستند. آنها معتقدند از دست دادن ارتباط اجتماعی عادی بر نمرههایشان تاثیر خواهد گذاشت. ۱۲ درصد آنها نگران دسترسی به اینترنت پر سرعت بودند. با این حال ۶۰ درصد پاسخ دهندگان تجربه شرکت در کلاسهای آنلاین را داشتند.
وبیسوادی که در رویداد این متن را با این غلط افتضاح نوشته!!!