خرما میوههای درخت نخل است و سرشار از مواد معدنی، فیبر سالم و ویتامین است. خرما یکی از شیرینترین میوههایی است که در انواع مختلف به بازار عرضه میشود. هیچ کس انکار نمیکند که خرما بسیار خوشمزه است و طعم لذت بخشی دارد. اما علاوه بر طعم دلپذیرش خواص سلامتی زیادی نیز دارد. در اینجا به ۵ مورد از آنها اشاره شده است.
رویداد۲۴ . مبارزه با پیری
متأسفانه، نمیتوانیم ساعت زندگی را متوقف کنیم، زیرا پیر شدن یک روند طبیعی است. با این حال، میتوانیم سرعت آن را کاهش دهیم. کاهش سرعت روند پیر شدن و غلبه بر چین و چروک و موهای خاکستری یک چالش بزرگ است. کاروتنوئیدها در خرما به حفظ سلامتی پوست کمک کرده و باعث ترمیم سلولهای زنده برای جلوگیری ازپیری زود رس میشوند.
۲. کاهش مشکلات قلبی
پتاسیم موجود در خرما میتواند به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کرده و از انسداد شریانهای جلوگیری کند. انسداد شریانها میتواند منجر به سکته مغزی یا حمله قلبی شود. یک مطالعه نشان داد، هرچه میزان پتاسیم بیشتر باشد، احتمال بروز مشکلات قلبی کمتر میشود.
بیشتر بخوانید: سادهترین راه برای درمان کمخونی
۳. کاهش خطر شب کوری
پس از معاینه چشم ممکن است نیازی به عینک نداشته باشید، اما این بدان معنی نیست که چشمان شما در نور ضعیف هم به خوبی عمل میکنند. اکثر افراد در نور ضعیف، قادر به دیدن نیستند و این به دلیل کاهش سطح ویتامین A است. ویتامینهای گروه B و ویتامین A موجود در خرما به حفظ فیلتر بهینه نور در شبکیه و محافظت در برابر تخریب ماکولا کمک میکنند.
۴. تنظیم فشار خون
نمک بیش از حد (سدیم) میتواند منجر به فشار خون بالا شده و پتاسیم باعث دفع سدیم میشود. خرما از نظر سدیم بسیار ناچیز است و در عین حال سرشار از پتاسیم است.
۵. کمک به بهبود سلامت استخوان
خرما، یک ماده غذایی کاربردی است که دارای ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیایی است. خرما همچنین حاوی کلسیم و ویتامین K است. این میوه خوشمزه از کانی سازی استخوان و همچنین لخته شدن خون حمایت میکنند. از آنجا که خرما حاوی منیزیم میباشد، به تقویت ساختارهای استخوانی نیزکمک میکند.