وی با مهم خواندن آمادهسازی بنگاههای این ۲ باشگاه از نیمه دوم سال ۹۸ اظهار داشت: برای دستیابی به این هدف میبایست حساب و کتابهای سرخابیهای پایتخت را روشن کنیم.
رییس سازمان خصوصیسازی با اعلام این خبر که ۲ ورزشگاه را به نام سرخابیها ثبت کردهایم، توضیح داد: سند ساختمانهای در اختیار این ۲ باشگاه به نامشان ثبت نشده بود و با توجه به برنامه زمانی که در هیات واگذاری سرخابیها به بخش خصوصی داشتیم، در این خصوص جلسات متعددی را با وزارت ورزش و جوانان برگزار کردیم.
این مقام مسوول در سازمان خصوصی تایید کرد: باشگاههای پرسپولیس و استقلال تا مرداد ماه در بورس مورد پذیرش قرار خواهند گرفت و در این ارتباط اقدامات لازم انجام شده است.
وی در خصوص روند واگذاری سرخابیها به بخش خصوص این نکته را مورد توجه قرار داد: داراییها و برند باشگاه پرسپولیس مشخص شده و در ادامه ارزشگذاری برای باشگاه پرسپولیس صورت گرفته است.
صالح توضیح داد در این راستا باشگاه پرسپولیس برند ۴۵ طبقه خود را در اداره مالکیت معنوی شرکتها ثبت کرده و در حال ارزیابی است.
بیشتر بخوانید: واگذاری پرسپولیس و استقلال، میراث ماندگار وزارت ورزش
وی در خصوص وضعیت آبیپوشان پایتخت نیز گفت: برای باشگاه استقلال نیز، بررسی داراییها و ارزشگذاری این باشگاه درحال انجام است، ضمن اینکه پنج طبقه از برند باشگاه استقلال به ثبت رسیده و ۴۰ طبقه دیگر در حال ثبت است.
رییس سازمان خصوصیسازی در ادامه بیان کرد: با اهدای ساختمانها و ۲ زمین به سرخابیها به طور عملی داراییهای استقلال و پرسپولیس از بدهیهای آنها بیشتر میشود و ورشکست نمیشوند.