صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 10
کد خبر: ۲۱۲۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
پژوهشگران دانشگاه فلوریدا

صنعت جهانگردی به دلیل شیوع ویروس کرونا ۵۰ ٪ سقوط می‌کند

با توجه به شیوع ویروس کرونا بسیاری از مردم در سراسر جهان برنامه سفر خود را لغو کرده اند. دولت‌ها و مقامات بهداشتی به مردم هشدار داده اند که از کشتی‌های مسافربری و پرواز‌های طولانی خودداری کنند. رویداد‌های مهم مانند همایش‌ها، نمایش‌های تجاری و المپیک نیز لغو شده اند یا به تعویق افتاده اند بنابراین حتی بهانه‌ای نیز برای مسافرت وجود ندارد. در چنین شرایطی وضعیت شرکت‌های گردشگری به شدت تنزل کرده است.


رویداد۲۴ پژوهشگران دانشگاه فلوریدا در مقاله‌ای به پیش بینی تاثیر اقتصادی کرونا بر صنعت گردشگری پرداخته اند. آنان در مقاله خود می‌نویسند: ما در هفته سوم ماه مارس بیش از ۲۰۰۰ مسافر از ۲۸ کشور جهان را مورد مطالعه قرار دادیم و روند خرید و لغو بلیت‌ها را پیگیری کردیم.


مطالعه ما نشان داد که ۶۳.۸ درصد از مسافران برنامه سفر خود را در ۱۲ ماه آینده لغو کرده اند و بیش از نیمی از سفر‌های کاری نیز بلافاصله پس از اعلام همه گیری کرونا لغو شده است. نتایج مطالعه ما پیش بینی می‌کند که در مقایسه با سال گذشته، صنعت مسافرتی که شامل مشاغلی همچون خطوط هوایی، هتل‌ها و رستوران‌ها است، در سال ۲۰۲۰ با کاهشی ۵۰ درصدی مواجه خواهد شد این به معنای از دست دادن قابل توجه شغل و درآمد‌ها است.
بیشتر بخوانید: خطر بیکاری در کمین چند میلیون نفر است؟

تعداد مسافران بین المللی می‌تواند از ۱.۴ میلیارد نفر به کمتر از ۱ میلیارد نفر کاهش یابد. این اولین باری خواهد بود که از سال ۲۰۱۵ تعداد مسافر‌های بین المللی کم می‌شود. ما همچنین از پاسخ دهندگان خواسته ایم تا تصویر درک شده خود از چین و ایتالیا را ارزیابی کنند (دو کشوری به سختی دچار این بیماری شده اند). جالب اینجاست که تصویر مسافران ایالات متحده از چین و ایتالیا رو به وخامت است. تصویر چین به طور قابل توجهی آسیب دیده، زیرا برخی افراد چین را به دلیل شیوع ویروس سرزنش می‌کنند.


با این حال، ما انتظار داریم که به زودی این تصویر بهبود یابد، زیرا تحقیقات نشان می‌دهد که مسافران حافظه کوتاهی در مورد جنبه‌های منفی یک مقصد پس از فاجعه دارند. صنعت مسافرتی در گذشته نیز با چالش‌های بسیاری روبه رو بوده است، از جمله حملات ۱۱ سپتامبر و رکود بزرگ اقتصادی، اما هیچکدام از نظر بزرگی با ویروس کرونا شباهت ندارند. به عنوان مثال، صنعت مسافرتی بعد از ۱۱ سپتامبر ۳۱.۶ درصد کاهش یافته است.


در ایالات متحده آمریکا، صنعت مسافرتی و جهانگردی در سال ۲۰۱۷ موفق به کسب ۱.۶ تریلیون دلار سود برای این کشور شده است. یک مطالعه مکمل نیز پیش بینی می‌کند که صنعت گردشگری ایالات متحده به علت تعطیلی و کم رونقی گسترده در رستوران‌ها، هتل‌ها، پارک‌های تفریحی و ... در سال ۲۰۲۰ حداقل ۲۴ میلیارد دلار از دست خواهد داد و پیش بینی می‌شود تا ۵۰ میلیون شغل در صنعت مسافرتی جهانی از بین برود.
نظرات شما