صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۲۱۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
سهیلا جلودارزاده عضو فراکسیون امید مجلس:

چین با آمریکا که دشمن اصلی ماست، شریک است

یک عضو فراکسیون امید تاکید کرد: مسأله روابط با دنیا یکی از زیرساخت‌هایی است که باید در نظر گرفته می‌شد، در حال حاضر روابط ما به چین محدود شده که به نظر می‌رسد چین با آمریکا که دشمن اصلی ماست، شریک است.
رویداد۲۴ یک عضو فراکسیون امید مجلس دهم گفت: زمانی که ما روابط با دنیا را نادیده گرفتیم، تحریم‌ها بر ما تحمیل شد. در حال حاضر روابط ما به چین محدود شده که به نظر می‌رسد چین با آمریکا که دشمن اصلی ماست، شریک است.

سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید مجلس دهم درباره مشکلات اقتصادی و راهکار برون رفت از شرایط کنونی، اظهار کرد: مسأله روابط با دنیا یکی از زیرساخت‌هایی است که باید در نظر گرفته می‌شد، در حال حاضر روابط ما به چین محدود شده که به نظر می‌رسد چین با آمریکا که دشمن اصلی ماست، شریک است.

وی با بیان اینکه اقتصاد امروز اقتصاد سیاسی است، گفت: زمانی که ما روابط با دنیا را نادیده گرفتیم، تحریم‌ها بر ما تحمیل شد و به دنبال آن منابع تهیه ارز ما کم شد؛ همه این موضوعات را باید در نظر بگیریم تا بتوانیم جهش تولید داشته باشیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم گفت: به دلیل رانتی که در دولت وجود دارد، افرادی که با رابطه، مجوز فروش محصولات خود را می‌گیرند، باعث از بین رفتن رقابت پذیری می‌شوند و بخش خصوصی که باید سرمایه گذاری کند، نمی‌تواند با نهاد‌های خصولتی رقابت کند.

وی ادامه داد: از آنجایی که نهاد‌های خصولتی انگیزه‌ای برای توسعه ندارند، باید خصوصی سازی را به معنای مردمی سازی بدانیم و با در نظر گرفتن زیرساخت‌های این چنینی می‌توانیم شاهد جهشی مثبت باشیم.

جلودارزاده تأکید کرد: رفع فساد، اصلاح روابط با دنیا و تأمین منابع برای همه به طور یکسان، زیرساخت‌های اولیه برای تحقق شعار سال و بهبود وضع اقتصاد است.

بیشتر بخوانید: پشت‌پرده سناریو‌های ترامپ کیست؟

وی اجرای «قانون بهبود فضای کسب و کار» را از راهکار‌های موثر برای حل مشکلات اقتصادی دانست و گفت: در «قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار» و «قانون حمایت از صنایع رقابت پذیر» رویه‌ها ذکر شده، اما متاسفانه از ۶۹ ماده قانون بهبود فضای کسب و کار تنها ۱۰ ماده آن اجرا شده است.

این عضو فراکسیون امید درباره حمایت از اقشار آسیب دیده نیز گفت: در درجه اول ما باید با کنترل مرز‌ها و ادامه ضدعفونی و پاکسازی جامعه و قرنطینه، شیوع کرونا را به حداقل ممکن برسانیم؛ تا زمانی که این بیماری مضمن از سطح جامعه پاکسازی نشود، ما نمی‌توانیم عملکرد مناسبی برای خروج از بحران داشته باشیم.

وی کمک معیشتی دولت را مناسب ارزیابی کرد و گفت: یارانه یک میلیون تومانی که به اقشار آسیب دیده پرداخت شد، عملکرد خوبی بود، اما بهتر است اقساط آن از یارانه افراد کم نشود. به نظر می‌رسد بسته‌های حمایتی این چنینی در دو تا سه نوبت باید به افراد بیکار پرداخت شود تا بتوانیم سریع‌تر فعالیت‌ها را راه‌اندازی کنیم.

به گفته جلودارزاده، پاکسازی جامعه از کرونا و کمک مالی به اقشار آسیب دیده از راهکار‌های اصلی برای برون رفت از این بحران است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم اظهار کرد: اگر در شرایط کنونی فعالیتی سود ندارد، باید تولید را با شرایط امروز ادامه و توسعه داد؛ امروز بسیاری از تولیدکنندگان تغییر مسیر داده‌اند و در این شرایط و با شیوع کرونا، ملزومات دنیای امروز را تولید کرده‌اند، اما متاسفانه دولت نه اجازه صادرات به آن‌ها می‌دهد و نه محصولات آن‌ها را خریداری می‌کند که این موضوع تعجب برانگیز است.
منبع: ایلنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
خوب . نظام هم کلا شده کاسه لیس چین. . اگه حزب بی دین و جنایتکار کمونیست وفا داشت فبل از نظام جنایتکار جمهوری منفور اسلامی به لیستان و مجارستان و چکسلواکی و کشورهای مشترک المنافع و بلوک شرق وفا میکرد . نظام ایران مثل زن خراب برای چین می مونه ، وقتی کارش رو کرد ول میکنه . این مشی حزب منفور کمونیسته . و این از پیدایش حزب کمونیست در بطن و ریشه اش نهفته است . این بود شعار نه شرقی نه غربی و آرمان شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که آخرش بشوید کاسه لیس حزب کمونیست . خون شهدا بد جایی گلوی شماها رو خواهد فشرد .
فرزاد معین
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
ایران باید با تمام کشورهای دنیا ارتباط داشته باشه... خود روسیه با امریکا هم همکاری اقتصادی داره و هم سیاسی،چین هم همینطور... تمام کشورها در بعضی از موارد باهم اختلاف دارند، اما هیچوقت درهارو به روی هم نمیبندن ...ایران عملا با نیمی از همسایه های خود رابطه ای نداره، در روزهای نه چندان دور، امارات و کویت و قطر و بحرین و عربستان، فواید زیادی برای ما داشتند و با اشتباه خودمون، اونارو از خودمون دور کردیم... باید مثل بازی شطرنج از هر مهره ای در بهترین شرایط ممکن استفاده کنیم... ما حتی میتونیم امریکا رو هم زیر سلطه خودمون بکشیم، باید اتاق فکرمون، مملو از سیاستمداران خبره باشه تا با استفاده از کوچکترین شرایط، به بزرگترین دست آوردها برسیم.
من حاضرم ایده های زیادی رو در اختیار شما قرار بدم. به نظرم باید از اروپاییها و امریکا نهایت استفاده لازم رو ببریم و در جهت پیشرفت ایران مقتدر پیش بریم. ایمیلم رو برای ارایه ایده های خودم گذاشتم اگه مایل به ارتباط بودید .
علی اصغر قاسم پور
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
سیاست ساز و کارها و راه و روشها و علم و تخصص خودشو مانند هر تخصص دیگه ای داره و اگه کسی این تخصص رو نداره باید لااقل عاقل و شم سیاسی داشته باشه و با تفکر و منطق و رعایت و ملاحظه ی جوانب و نتایج رفتار کنه، تا بهترین ثمره و موفقیت رو دربر داشته باشه، وقتی به عنوان مثال یه فردی پشت تریبون قرار می گیره بنا به تعصب و دگم و خشک اندیشی هر چه به زبونش میاد میگه و به این و اونو و این جا و اونجا می پره، خب باید نتایج منفی هم به دنبالش بیاد.
ناشناس
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
اینا این اطلاعات فوق محرمانه و بکلی سری را از کجا میارید؟

جامعه اطلاعاتی دچار شوک بزرگی شده با این اخباری که منتشر میکیند
نظرات شما