صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۲۱۲۸۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
حمیدرضا ترقی:

احزاب جایگاه قانونی در بحران‌های اجتماعی ندارند/ جریان‌های سیاسی در موضوع «کرونا» جهادی عمل کردند

یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره تاثیر جریان‌های سیاسی در زمان شیوع کرونا بیان کرد که هنوز تکلیف احزاب ایران در عرصه سیاسی هم مشخص نیست چه رسد به مسائل اجتماعی.
رویداد۲۴حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره نقش احزاب و جریان‌های سیاسی در مقابله با کرونا و کمک به اقشار آسیب‌دیده، اظهار کرد: هنوز تکلیف احزاب در عرصه سیاسی هم مشخص نیست چه برسد به مسائل اجتماعی و بهداشتی و درمانی. در بحران کرونا هر تشکل سیاسی بر اساس سلیقه و تعهد خود به موضوع ورود کرد، اما هیچ جایگاه قانونی برای احزاب در این مسائل مشخص نشده است.

وی ادامه داد: اگر قانونی وجود داشته باشد انتظار و فعالیت‌های جریان‌های سیاسی بر اساس آن قانون انجام می‌شود، اما هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد تا تکلیف جریان‌های سیاسی را مشخص کند. در موضوع کرونا هم تکلیف قانونی بر عهده جریان‌های سیاسی نبود، اما جریان‌ها در این موضوع به صورت جهادی عمل کردند.

این فعال سیاسی یادآور شد: ما بیانیه‌ای توسط اتحادیه احزاب آسیایی صادر کردیم تا غرب و آمریکا تحریم ایران را بردارند. اینگونه اقدامات ما بر اساس احساس مسئولیت بود، در حالی که هیچ جایگاه قانونی برای این فعالیت‌ها در دستگاه دیپلماسی مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اصلاح‌طلبان برای ورود به قدرت به هر قیمتی، از جریان اصلاحات هزینه نکنند

ترقی در بخش دیگری از این گفتگو درباره تأثیر ماه رمضان بر فضای سیاسی کشور تصریح کرد: در این ماه مردم بیشتر مقید هستند که از غیبت و تهمت بپرهیزند؛ بنابراین فضای سیاسی کشور هم تلطیف شده و پرخاش‌ها و تنش‌ها کاهش می‌یابد و قدری رفتار‌های سیاسی جنبه تقید دینی پیدا می‌کند و فضای سیاسی کشور سلامت بیشتری می‌یابد. وقتی سیاست ما بر اساس دیانت تنظیم می‌شود، باید ماه رمضان چنین اثری هم داشته باشد. با این حال شاهدیم که بعد از اتمام ماه رمضان، سلامت رفتار‌های سیاسی کاهش می‌یابد، اما باید همیشه فضای سیاسی کشور مبتنی بر دیانت و تقوای سیاسی باشد.
منبع: ایسنا
نظرات شما