فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در تهران ادامه داد: نیروهای مجموعههای دانشگاهی در حوزه بهداشت و درمان حماسه ساز بودند. روسای بیمارستانها نیز بسیار زحمت کشیدند و بدون حمایت ویژه در خط مقدم حضور داشتند.
لزوم مستند سازی حماسه آفرینی حوزه بهداشت و درمان در بحران ویروس کرونا
او تصریح کرد: مسئولان و کادر بهداشتی هم بسیار خوب عمل کردند و در حوزه بهداشت محیط و غربالگری اقدامات ویژهای انجام دادند که باید مستند سازی شود. اسناد ماندگار این حماسهها در هر دانشگاهی باید محفوظ بماند تا به عنوان نمادی از یک اقدام بزرگ ملی به تصویر کشیده شود.
زالی از نزدیک شدن آمار ابتلا به کووید-۱۹ در تهران به حالت کفهای خبر داد و گفت: البته هنوز تعداد قابل توجهی بیمار در بخشهای عادی و ویژه بستری هستند. همچنین تعداد مراجعین هم در بخش درمان و هم بهداشت، عدد قابل توجهی در روز را نشان میدهد و هنوز در تهران شرایط متفاوتتر از استانهای دیگر است.
به گفته او، تهران هنوز در تب و تاب اپیدمی است و ممکن است شرایط متفاوتی در روزهای آینده در استان حاکم شود.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا، با اشاره به تصمیمات اخیر ستاد ملی، گفت: قرار بر این شد دانشگاهها به تدریج فعالیتهای روزمره خود را از سر گیرند و در کنار آن ظرفیتهای حوزه بهداشت و درمان با مداخلات مدیریتی، آمادگی خود را حفظ کنند.
او با اشاره به ایجاد وحدت عملکردی بین دانشگاهها به بهانه کرونا، بیان کرد: ادامه این مسیر شرایط متفاوتی را در فراسوی ما قرار داده که استراتژیها و پروتکلهای ما را دستخوش تغییر میکند.
زالی در پایان تصریح کرد: دانشگاهها در شرایط بحرانی از منابع درون زا استفاده کردند و این بحران یک تکانه بزرگ اقتصادی بود.