صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۲۱۳۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹

تشخیص ویروس کرونا به کمک تلفن همراه در نیم ساعت!

محققان در حال توسعه فناوری جدیدی هستند که با استفاده از نانوذرات و تلفن همراه بتوان ابتلا به ویروس کرونا را در نیم ساعت تشخیص داد.

رویداد۲۴  برای تشخیص ویروس جدید کرونا که عفونت تنفسی ویروس کرونا را ایجاد می‌کند  از چند روش استفاده می شود که هر کدام از این روش ها مقداری ضریب خطا دارد.

دو شرکت با همکاری یکدیگر در حال توسعه فناوری جدیدی هستند که در آن با استفاده از نانوذرات و تلفن همراه می‌توان ویروس کرونا را به سرعت در منزل تشخیص داد. در این فناوری، بیمار مخاط بینی خود را با مواد حاوی نانوذرات ترکیب کرده و با تلفن همراه از آن عکس می‌گیرد. در صورت ابتلا به کرونا، اپلیکیشن در مدت چند دقیقه نتیجه را اعلام می‌کند.

شرکت فرانسوی سانوفی (Sanofi) با همکاری یک استارت‌آپ کالیفرنیایی به نام لومینوستیکس (Luminostics) به دنبال ارائه تست سریع تشخیص ویروس کووید ۱۹ با استفاده از تلفن همراه هستند. در این روش با کمک تلفن هوشمند و یک اپلیکیشن، بیمار می‌تواند در منزل ابتلا به کرونا را تشخیص دهد.

در این تست که سانوفی و لومینوستیکس در حال توسعه آن هستند، از نانوذرات درخشانی استفاده شده که درخشش آن‌ها توسط دوربین گوشی‌های هوشمند قابل تشخیص است. بنابراین، کاربر می‌تواند در مدت زمان نیم‌ساعت، بدون نیاز به متخصص پزشکی، نتایج آزمایش خود را به‌دست آورد.

در این فناوری، کاربر مخاط بینی خود را داخل دستگاه قرار می‌دهد، جایی که مواد شیمیایی از جمله نانوذرات وجود دارند. اگر نمونه بیمار حاوی ویروس باشد، این نانوذرات شروع به درخشش می‌کنند و سیگنال‌هایی ایجاد می‌کنند که این سیگنال‌ها توسط دوربین دستگاه ثبت شده و نتایج آن با استفاده از اپلیکیشن بررسی می‌شود و برای پزشک ارسال می‌شود.

آلن مین، از مسئولان شرکت سانوفی، می‌گوید: «گسترش دسترسی به تست‌های تشخیص کرونا یکی از عوامل موثر برای مقابله با شیوع ویروس کرونا است. توسعه رهیافت‌های خودآزمایی می‌تواند به شما کمک کند تا در مدت چند دقیقه وضعیت بیماری فرد مشخص شود.»


بیشتر بخوانید:ربات هوشمندی که در ۲ دقیقه ویروس کرونا را می‌کشد


سانوفی در حوزه ساخت کیت‌های تشخیص طبی فعالیت دارد و تاکنون کیت‌هایی برای تشخیص انواع بیماری‌ها نظیر آنفلوانزا تولید کرده است. این شرکت بودجه‌ای از شرکت‌های سرمایه‌گذاری سطح بالا دریافت کرده است. ساخت این کیت تشخیص کرونا با توجه به شرایط موجود در جهان تا پایان سال جاری میلادی به اتمام می‌رسد. این دو شرکت قصد دارند تا محصول خود را از طریق عاملان فروش و همچنین از طریق سایت اینترنتی به فروش برسانند.

استفاده از این نوع آزمون‌های تشخیص طبی موجب می‌شود تا کارکنان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کمتر در معرض خطر آلودگی قرار گیرند و تماس‌های غیرضروری به حداقل می‌رسد. 

نظرات شما