صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۲۱۵۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۹

اولین قربانیان خستگی در برابر ویروس کرونا/ امکان بازگشت به وضعیت خطرناک

مسئول روابط عمومی شبکه کمک (کمیته مقابله با کرونا)، به تشریح جزئیات دیدار اعضای شورای راهبردی شبکه کمک با فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران پرداخت.

رویداد۲۴ احمد قویدل، گفت: شورای راهبردی شبکه کمک در ملاقاتی که با فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران داشت، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شبکه که تشکیل دهندگان آن شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد و چند سازمان مردم نهاد فعال در عرصه ملی هستند، در خواست این شبکه را نیز به اطلاع فرماندهی ستاد رساندند.

وی افزود: درخواست‌های شبکه کمک که بر آمده از مطالبات سازمان‌های مردم نهاد عضو شبکه‌های آن است، در مواردی مانند درخواست افزایش پهنای باند اینترنت و رفع فیلترینگ با هدف توسعه کسب و کارهای اینترنتی و بالا رفتن کیفیت آموزش‌های مجازی یا ضرورت شفاف سازی کمک‌های خارجی به مقابله با مهار کرونا اگرچه مستقیماً در اختیارات این ستاد نبود اما بی تردید حمایت فرماندهی این ستاد از این درخواست‌های ملی با توجه به نقش و جایگاه ایشان در ستاد فرماندهی کل کشور مثمر ثمر خواهد بود.

قویدل ادامه داد: دکتر زالی پس از شنیدن گزارش کار شبکه کمک، در ارتباط با حضور مستمر نماینده شبکه در ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و امکان گزارش دهی شبکه کمک در ستاد کل قول مساعدت داد.

مسئول روابط عمومی شبکه کمک، افزود: با توجه به ابهامات متعدد و سوالاتی که اعضای شورای راهبردی در رابطه با سیاست گذاری‌های ستاد کرونا تهران هنگام ارائه گزارش مطرح نمودند، فرمانده ستاد مطالب مشروحی بیان نمود که بسیار راهگشا بود.

قویدل در ادامه به نکات برگرفته از صحبت‌های فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اشاره کرد و گفت: همه دستورالعمل‌های بهداشتی در رابطه با فاصله گذاری اجتماعی ماه‌ها پا برجا خواهد بود. توجه کنید ماه‌ها پابرجا خواهد بود. شرایط تهران و بسیاری از شهرهای ایران در یک تعادل شکننده قرار دارد و به سادگی می‌تواند با عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به وضعیت خطرناک بازگردد.


بیشتر بخوانید:معاون وزیر بهداشت: به زندگی با ویروس کرونا باید عادت کنیم


وی افزود: در دسترس قرار گرفتن تست‌های کرونا به صورت گسترده برای مردم، شناسایی، درمان و قرنطینه بیماران و ردیابی بیماری به دور از انگ زنی از اقدامات مؤثر در کنترل بیماری است.

مسئول روابط عمومی شبکه کمک، گفت: باور کنیم عملاً ماه‌ها باید با این ویروس همجوار زندگی کنیم و رفتاری داشته باشیم که نتواند به ما صدمه وارد کند. گرم شدن هوا اساساً از فعالیت ویروس نمی کاهد. وضعیت قرمز استان خوزستان بهترین مستند این گفتار است.

وی افزود: تا شکست قطعی کرونا سفرهای تفریحی موجب انتقال ویروس است. یا ویروس می بریم یا ویروس می‌آوریم. کرونا فعلاً نه درمان معین دارد و نه هنوز واکسن دارد. پایان کرونا با کشف واکسن و درمان آن در گام اول و از آن مهم‌تر در دسترس قرار گرفتن دارو و واکسن برای همه مردم جهان است. کمی فکر کنیم راه درازی است.

قویدل ادامه داد: ابعاد مخاطرات اقتصادی بحران کرونا هم عرض مخاطرات بهداشتی به جامعه بشری صدمه می‌زند. خطر سقوط فقرا به فلاکت و اقشار متوسط به فقر آن هم در سکوت جدی است.

وی افزود: خستگی در برابر این ویروس شکست است و این شکست فردی نیست. اول خانواده و بعد همکاران و نهایت همشهریان را قربانی می‌کند. سالمندان اولین قربانیان این خستگی هستند.

قویدل گفت: پاندمی کرونا، اراده جهانی و همکاری بین المللی را برای شکست آن می‌خواهد. تشنج زدایی، پایان دادن به مخاصمات بین دول دنیا، پایان دادن به تحریم‌های اقتصادی این جنگ‌های نوظهور و پنهان، راه پیروزی بر کرونا را هموار می‌کند.

وی در پایان افزود: با مطالبی که از دکتر زالی شنیدیم باید برخی از شعارهای مقابله با کرونا تغییرات ظریفی نماید.

منبع: مهر
نظرات شما