یکی از محبوبترین پیش غذاهایی که هوش از سر میپرونه بدون شک سیب زمینی سرخ کرده است که با رعایت نکاتی میتونه طرز تهیه آسونی هم داسته باشه.
رویداد۲۴ سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه میباشد که در کنار غذاهای فست فودی مانند پیتزا و ساندویچ سرو میشود و برای آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده ترد:سیب زمینی:۳ عدد
بکینگ پودر:۱/۴ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی:به اندازه لازم
نمک دریا:به اندازه لازم
آب یخ:به اندازه لازم
آب جوش:به اندازه لازم
دستور تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی:مرحله اول
ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و به شکل ورقهای برش بزنید. سپس برشهای سیب زمینی را به شکل نوارهای طولی با عرض نیم سانت خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی+ نکتههای تکمیلی
مرحله دوم
سیب زمینیهای خرد شده را برای نیم ساعت در آب یخ قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. سپس سیب زمینیها را آبکش کرده و بگذارید تا خشک شوند.
مرحله سوم
در این میان یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر را با آب جوش مخلوط کرده و سیب زمینیها را بلافاصله داخل آب جوش بریزید تا برای ۱۰ دقیقه به همان حالت بماند.
مرحله چهارم
بعد از ۱۰ دقیقه سیب زمینیها را از آب جوش خارج کرده و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا بخوبی خشک شوند. یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
مرحله پنجم
دقت داشته باشید حجم زیادی از سیب زمینی را یکباره داخل روغن نریزید و اجازه دهید تا سیب زمینیها فضای کافی برای کرانچی شدن داشته باشند. بعد از اینکه سیب زمینیها سرخ شدند روی آنها کمی نمک دریا بپاشید و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی سرخ کردهسیب زمینی سرخ کرده جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
سیب زمینی سرخ کرده را میتوانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.