اکبر ترکان گفت:من انتظار داشتم که دیگران هم مثل روحانی سعی کنند رابطه دولت و مجلس وارد سیر تعاملی شود، اما آنچه که مشاهده کردیم چیزی بجز این بود.
رویداد۲۴ رئیس مجلس جدید به جای آنکه سعی کند در همین ابتدای کار با دولت صلح کند و اولویتهای کشور را در نظر بگیرد شروع به تیکهپرانی به رئیسجمهور و هیات دولت کرد و به دولت الفاظ خسته و فرسوده را نسبت داد و فهرستی از بدو بیراه را به دولت نسبت داد، من این رفتار را نپسندیدم. پاسخ دعوتی که دولت از مجلس یازدهم داشت این رفتار نبود و نباید با دولت با این لحن سخن میگفتند، چراکه روحانی از مجلس جدید دعوت به همکاری داشت، اما آنها به شکل دیگری پاسخ دادند که مورد انتظار نبود. برهمین اساس باید از امروز به آنها هشدار داده شود که براساس مصالح کشور قدم بردارند و اجازه ندهند تنازعات سیاسی، دغدغههای مردم را کماهمیت جلوه دهد، اما در نهایت دولت باید مقاومت کند و نباید با این حرفها مماشات کند.
بیشتر بخوانید: آقای قالیباف این حرفها را یادتان هست؟
ترکان همچنین گفت: در حال حاضر ما سیستم خاصی را تجربه میکنیم و نمیتوانیم توقع داشته باشیم در این سیستم مجلس در راس امور باشد. نباید جملات را بدون ادله کافی به زبان بیاوریم. اینکه برخی نمیدانند مجلس در چه شرایطی در راس امور است و فقط شعار میدهند، جالب است و این افراد باید بدانند گزاره مجلس در راس امور است تعارف کردن یا قربان صدقه مجلس رفتن توسط هیچفردی نبوده و اداره کشور به این روش بوده است. اما برخی فکر میکنند مجلس در راس امور یک شعار است و از سازوکار آن مطلع نیستند. در روشی که مجلس در راس امور باشد رئیسجمهور نخست وزیر تعیین میکند، اما خودش در امور اجرایی دخالتی ندارد. امروز کشور به روش پارلمانی اداره نمیشود و باید این موضوع را درک کنیم.