مهمترین خاصیت این نوع محصولات ، کاهش عوارض عدم تحمل لاکتوز است. یعنی افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند و مثلا با خوردن شیر نفخ میکنند، میتوانند با خیال راحت و بدون نگرانی محصولات پروبیوتیک را مصرف کنند.
مبارزه با سرطان
خواص ضدسرطانی و کاهش خطر ابتلا به سرطان، تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون هم از دیگر آثار مثبت ماست های پروبیوتیک هستند.
ضدعفونیکننده
ماست های پروبیوتیک خواص ضد عفونیکننده هم دارند چون با جلوگیری از رشد باکتریهای عفونتزا در بدن، باعث پیشگیری از ابتلا به عوارض ناشی از بیماری های عفونی مانند اسهال میشوند. همچنین تحقیقاتی نشان داده محصولات پروبیوتیک برای سلامت دندان ها هم مفید است.
پروبیوتیک در بدن ما
شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید باکتری های پروبیوتیک در روده ما هم زندگی میکنند و مقدار زیادی از سلامت ما به فعالیت و تکثیر باکتری های پروبیوتیک در رودهمان بستگی دارد چون این باکتری ها میتوانند باکتریهای مضر را در بدن سرکوب کنند.
پروبیوتیک تاریخ دارد
باکتری های پروبیوتیک فقط یک هفته تا ۱۰ روز زنده میمانند و اگر شما محصولات پروبیوتیکی را که تاریخ مصرفشان گذشته استفاده کنید ، انگار که ماست معمولی خوردهاید.
یش از خرید بخوانید
پیش از خرید محصولات پروبیوتیک، برچسب تغذیه ای آن را بخوانید تا مطمئن شوید که در هر میلیلیتر یا گرم از آن محصول، حداقل یک میلیون باکتری پروبیوتیک وجود دارد. اگر غلظت باکتری های پروبیوتیک محصولی کمتر از این میزان باشد، مصرف آن را توصیه نمیکنیم.
بیشتر بخوانید: عبور از سد تحریم با افتتاح خط تولید جدید پگاه فارس
ماست را خالی بخوریم یا پر؟
اگر شما ماست پروبیوتیک را به غذایتان اضافه کنید و ماست حرارت ببیند، میکروارگانیسم های پروبیوتیک در اثر حرارت از بین میروند و دیگر خواص پروبیوتیک ندارد اما افزودن سبزی های مختلف، خیار یا اسفناج به ماست های پروبیوتیک نمیتواند باعث از بین رفتن خاصیت آن شود.
بهترین روش نگهداری ماست ها پروبیوتیک
حتما ماست های پروبیوتیک را تا آخرین لحظه مصرف، داخل یخچال نگهداری کنید و از قرار دادن آنها در محیط آشپزخانه یا در معرض نور خورشید و گرما بپرهیزید.