رویداد۲۴ تظاهرات خیابانی علیه ممنوعیت خرید، فروش، تولید و مصرف مشروبات الکی در ایالات متحده آمریکا. در این تصاویر تاریخی ثبت شده مردم پلاکاردهایی حمل میکنند که روی آن نوشته ما مشروب میخواهیم!
مجلس سنای آمریکا، ۲۸ اکتبر سال ۱۹۱۹ اصلاحیهای به قانون اساسی آمریکا افزود که تولید، فروش، حمل و نقل مشروبات الکلی، اعم از وارد یا صادر کردن آنها به منظور آشامیدن را ممنوع میکرد. تا آن تاریخ هیچ حکومت لیبرالی قانون منع مصرف مشروبات الکلی را تصویب و اجرا نکرده بود.
بر اساس قانون کشف مشروبات الکی جریمه نقدی و زندان را در پی داشت و مجرمین را تا هزار دلار جریمه نقدی میکردند و تا یک سال زندانی.
بیشتر بخوانید: لینچ کردن دو سیاهپوست آمریکایی در دهه ۳۰
به گزارش رویداد۲۴ انگیزه اصلی مجلس برای تصویب چنین قانونی تحت تاثیر مسیحیان افراطی، هدفی معنوی بود که به قول نماینگان مجلس برای حفظ خانواده و اخلاقیات مسیحی و از بین بردن بی بند و باری تصویب شده بود و مخالفت شدید روشنفکران و فعالین سکولار را در پی داشت.
با اجرای این قانون بسیاری از کافهها و رستورانها ورشکست شدند و مردم به صورت گسترده به قاچاق و تولید پنهانی مشروبات الکی روی آوردند. در نتیجه باندهای بزرگ و مافیای تولید و قاچاق مشروب بهوجود آمدند که با وجود فساد پلیس و مقامات ایالتی کارشان ساده شده بود و قاچاق مشروب به یکی از سودآورترین داد و ستدها در ایالات متحده تبدیل شده بود.
نهایتا با بالاگرفتن اعتراضات و عجز قدرت مرکزی در کنترل قاچاق مشروب، قانون منع مصرف مشروبات الکلی در ۱۹۳۲ لغو شد.