رویداد۲۴ شربت آلبالو یکی از بهترین و خوشمزهترین شربتهای مجلسی ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار مورد توجه مردم عزیزمان قرار میگیرد این شربت دارای خواص فراوانی است که از مهمترین آن میتوان به ضد عطش بودن آن اشاره کرد. پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه شربت آلبالو خانگی را به شما آموزش دهیم.
در دستور تهیه شماره یک از خود آلبالو برای تهیه شربت آلبالو استفاده میکنیم.
مواد لازم تهیه شربت آلبالو:
مواد اولیه مقدار
آلبالو ۵۰۰ گرم
آب ولرم یک لیوان
شکر یک کیلو
دستور تهیه شربت آلبالو طبیعی:مرحله اول
ابتدا آلبالوها را درون قابلمهای میریزیم و با آب قابلمه را پر میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و سپس آلبالوها را آبکشی میکنیم و در ظرف جدا گانه نگهداری میکنیم. توجه داشته باشید که تمام برگ و چیزهای اضافی که با آلبالو است را باید کامل تمیز کنید و به جز آلبالو خالص چیزی نماند.
مرحله دوم
در این مرحله باید دانههای آلبالو را خارج کنید برای این کار میتوانید از هسته گیر استفاده کنید و اگر هسته گیر نداشتید باید به صورت دستی و دونه به دونه هسته آلبالوها را خارج کنید و آلبالوها را درون یک قابلمه مناسب بریزید.
بیشتر بخوانید: "موهیتو نعنایی" نوشیدنی فوق العاده برای فصل تابستان
مرحله سوم
سپس شکر موجود را درون قابلمه و لا به لای آلبالوها میریزم و مدتی به آن استراحت میدهیم تا آلبالوها به اصطلاح آب بیاندازد اگر آلبالوها را به مدت چند ساعت درون یخچال نگهداری کنیم بهتر آب میاندازد.
مرحله چهارم
سپس قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و یک لیوان آب ولرم را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا شکر آن کامل حل شود. توجه کنید که حرارت باید متوسط باشد، چون اگر زیاد باشد آلبالوها میسوزد و اگر کم باشد شربت آلبالو سیاه میشود.
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد اگر کفی روی شربت مشاهده کردید آن ار با قاشق خارج کنید و بعد از حل شدن شکر ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا شربت جا بیفتد و آماده شود.
بعد از اینکه شربت آماده شد آن را از روی شعله بر میداریم و به وسیله صافی آلبالوها و شربت آلبالو را جدا میکنیم. آلبالوها رادر ظرفی بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید و در تهیه آلبالو پلو از آنها استفاده کنید و شربت آلبالو را هم میتوانید در ظروف شیشهای نگهداری کنید و در هنگام سرو با چند تکیه یخ و آب خنک نوش جان کنید.
دستور تهیه شربت آلبالو خانگی روش دوم:
در این دستور تهیه از اب آلبالو برای تهیه شربت آلبالو استفاده میکنیم.
مواد لازم شربت آلبالو
آب آلبالو:۴ لیوان (در حدود یک لیتر)
شکر:دو کیلو
وانیل:یک قاشق چایخوریشربت آلبالو
طرز تهیه شربت آلبالو
برای درست کردن این شربت خوشمزه باید آب آلبالو را با شکر مخلوط کنید و بگذارید تا چند ساعت بمانند و شکر کاملا در آب آلبالو حل شود. سپس آن را روی حرارت بالا قرار میدهیم تا به جوش بیاید و بعد از جوشیدن ۱۵ الی ۲۰ دقیقه همچنان روی حرارت قرار دهید تا با دمای ملایم به آرامی بجوشد و شربت غلیظ شود.
بعد وانیل را داخل شربت بریزید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید. شربت خنک شده را از صافی رد کنید. شربت آلبالوی درست شده باید کاملا ته نشین شود. به مقدار لازم در لیوان بریزید و با آب سرد مخلوط کنید و هنگام سرو از چند تکه یخ استفاده کنید.
نکتههای درست کردن شربت آلبالو
هنگامی که آلبالوهای شما مقداری ترش بود میتواند میزان شکر را بالا ببرید.
اگر مشاهده کردید که طعم شربت آلبالو باب میل تان آنچنان نیست میتوانید از مقداری وانیل هم استفاده کنید.
جالبه بدونید آلبالو که پایه و اساس این شربت فوق العاده بی نظیر میباشد دارای:
برای درمان بی خوابی مفید است.
در پیشگیری از حملات قلبی و عروقی میتواند نقش موثری را ایفا کند.
پس از ورزش کردن نوشیدن آب آلبالو میتواند درد ناشی از کشیدگی ماهیچهها را تسکین دهد.
نکات تکمیلی در مورد شربت آلبالو
شربت آلبالو جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵ دقیقه میباشد.
شربت آلبالو را میتوانید در وعده دسر - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.