برای جلوگیری از شل شدن ته چین و “وا رفتن ته چین” نکاتی که در این مطلب آماده را به دقت رعایت کنید تا یک غذای خوشمزه تهیه کنید.
رویداد۲۴ ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانیها شناخته میشود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته میشود. در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید.
دلیل اصلی برای شل شدن ته چین صحیح نبودن نسبت مواد ته چین به برنج میتواند باشد یعنی نسبت مواد اصلی که برنج، ماست و مرغ میباشد از تخم مرغ بیشتر است و دلیل دیگر میتواند زمان پخت کم مواد باشد، به طور کلی اگر از قابلمه استفاده میکنید باید بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه زمان برای پخت ته چین سپری کنید تا مواد خودش را بگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی پرطرفدار و مجلسی
اگر مواد ته چین و برنج به خوبی مخلوط نشوند باعث وار رفتن ته چین میشود.
برای جلوگیری از شل شدن ته چین باید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
در زمان ریختن مواد درون ظرف باید مواد را به اندازه کافی بفشارید تا شکل مناسب بگیرد توجه کنید که این فشار باعث له شدن ته چین نشود.
اگر روغن کف ظرف ته چین کم باشد باعث میشود ته دیگ ته چین شل بماند و وا برود.
به طور کلی برای پخت ته چین باید ظروف مناسب انتخاب کنید و ۵ علت بالا که باعث شل شدن و وا رفتن ته چین میشود را انجام ندهید تا یک ته چین خوشمزه با ظاهری زیبا تهیه کنید