صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۲۲۴۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا عنوان کرد:

شرایط ورود و خروج به کشور در دوران شیوع کرونا

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا شرایط ورود و خروج به کشور در دوران شیوع ویروس کرونا را تشریح کرد.
رویداد۲۴حسین قاسمی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در واکنش به اینکه گفته می‌شود، نانوایی‌ها در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها از گلوگاه‌های شیوع بیماری کرونا هستند، آیا نظارت دقیق‌تری بر این مکان‌ها صورت می‌گیرد، گفت: دستورالعمل نظارت بر فرآیند اجرای پروتکل‌ها که تدوین و در ستاد ملی مقابله با کرونا نیز تصویب شده است، دستورالعمل کاملی است که در آن ساختار‌ها دیده شده و سطوح اعمال نظارت و روش‌های اجرایی نیز مشخص شده است. همچنین فرآیند اقدامات و وظایف دستگاه‌ها در این دستورالعمل دیده و هر دستگاهی متناسب با ماموریت و اختیارات قانونی که دارد، در حوزه خود و در حوزه عمومی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مردم باید در نانوایی‌ها فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، تصریح کرد: نانوایی‌ها به دلیل اینکه کالایی را تولید می‌کنند که با سلامت مردم در ارتباط است از قدیم الایام بحث نظارتی بر بهداشت محیط آن‌ها اعمال می‌شده است. نانوا‌ها باید کارت بهداشت داشته و محیط‌شان پاک باشد و مواردی مانند نگهداری آرد باید چارچوب مشخصی داشته باشد. البته ممکن است افرادی که برای دریافت نان مراجعه می‌کنند پروتکل‌های بهداشت فردی را رعایت نکرده و این امر باعث شود افرادی که در آنجا هستند نیز آلوده و بیمار شوند.

رویداد۲۴ دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا تاکید کرد: پروتکل‌هایی که از قبل بوده با شدت و حدت بیشتری ارائه می‌شود و نظارت هم قطعا از طریق وزارت بهداشت صورت می‌گیرد، چراکه مبنای نظارت بر امور تخصصی معاونت بهداشت است، اما به دلیل گستردگی حجم و ابعاد کار، دستگاه‌های دیگر مانند بازرسان اصناف، اتحادیه‌ها و پلیس اماکن بر اجرای پروتکل‌ها نظارت می‌کنند، اما بالاترین نظارت توسط خود مردم صورت می‌گیرد و اگر تک تک آحاد مردم نواقص و مشکلات را گزارش دهند، قطعا فرآیند انتشار بیماری هم مدیریت می‌شود و لازمه آن این است که همه ما احساس مسئولیت اجتماعی داشته باشیم.

قاسمی همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه وزارت بهداشت نسبت به همزمانی بیماری کرونا و آنفولانزا در پاییز هشدار می‌دهد، آیا سناریو‌هایی برای وضعیت کارمندان در نظر گرفته شده است، گفت: از منظر بهداشتی وزارت بهداشت مرجع تخصصی است و باید نظر دهد به همین دلیل قطعا اگر در آن بازه زمانی با شرایط خاصی مواجه باشیم تصمیمات نیز متناسب با آن شرایط بررسی و در ستاد ملی مطرح و متناسب با آن اقدامات لازم انجام می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره سفر اربعین نیز گفت: این موضوع در کمیته سیاسی ستاد مرکزی اربعین در دست بررسی است که قطعا توسط مسئولان ذیربط اطلاع رسانی لازم معمول خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
در برگزاری مراسم محرم هیچ‌ یک از اصول مبارزه با کرونا را نمی‌توان رعایت کرد/ به خاطر یک امر مستحب، سلامت جامعه به خطر می‌افتد


دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا همچنین درباره تردد مسافران بین کشور‌های همسایه گفت: در حال حاضر به صورت خاص افرادی که از قبل مجوز ورود به ایران را داشتند و یا برای بحث کار، تحصیل و... مجوز داشتند چنانچه علائمی نداشته و آزمایشات‌شان مثبت نباشد امکان ورودشان به کشور وجود دارد، اما به صورت گسترده و مانند گذشته هنوز تردد مسافران دایر نشده است.

قاسمی تصریح کرد: افرادی بودند که مجوز اقامت خروج ما را داشتند و ویزایشان مهلت داشت و برای سرکشی به خانواده‌هایشان به افغانستان رفته بودند که با شیوع بیماری کرونا و بسته شدن مرز‌ها با مشکل مواجه شدند ما مهلت ویزای این افراد را تا آخر مردادماه تمدید کرده‌ایم و نیازی به حضور در دفاتر پلیس را ندارند. همچنین آن‌هایی که مجوز اقامت خروج داشتند شامل طلاب، دانشجویان و افرادی که برای درمان و کار به کشور می‌آیند اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و امکان تردد این افراد به کشور فراهم شده است و وارد کشور می‌شوند.
منبع: ایلنا
نظرات شما