رویداد۲۴ محمدجواد کنجوری افزود: اوایل تیرماه سینماها با حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت بازگشایی شد، ولی باتوجه به نبود حمایت، سینماها کماکان در ضرر هستند که این رقم تاکنون بالغ بر چند میلیارد شده است.
وی گفت: متاسفانه هیچگونه حمایتی از سینماها نشده و هیچ یک از مسئولین نهادهای فرهنگی کرمانشاه احوالی از سینما نمیگیرد و این خود یک فاجعه است.
کنجوری ادامه داد: در این چهار ماه که سینماها تعطیل شدند هیچ یک از پرسنل را تعدیل نکردیم و تمام پرسنل ما حقوق و مزایای خود را دریافت کردند. اما حال دیگر توان مالی این موضوع را نداریم و به ناچار ممکن است این تعدیل و بیکاری رخ دهد.
وی افزود: سوال من از متولیان فرهنگی استان این است که تکلیف کارگران خدماتی سینما و خانواده های دیگر کارکنان حوزه سینما در این مدت چه خواهد شد؟
مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان کرمانشاه با اشاره به جایگاه و نسبت سینما با مسأله کرونا و خیزش دوباره آن بیان کرد: بخشی از خیزش دوباره کرونا به رفتارهای پرخطر مردم در ابتدای تیرماه مربوط میشود که همزمان بود با از سرگیری برخی از مشاغل و فعالیتها و در آن دوره سینماها بسته بودند و در افزایش این خطر هیچ نقشی نداشتند.
کنجوری گفت: سینماها با دقیقترین پروتکلهای بهداشتی تنظیف میشوند و محل امنی برای سلامت همشهریان هستند، اما طبق آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت نقش سینماها در گسترش کرونا تنها ۹ صدم درصد است.
بیشتر بخوانید: بلیت سینما از شنبه تا چهارشنبه نیم بها میشود
کنجوری گفت: اکران نشدن فیلم مناسب از دیگر عوامل رکود سینماست؛ به گونهای که باتوجه به جو روانی که در کشور حاکم شده سرمایهگذار حاضر به اکران فیلم خود در این شرایط نیست و این به رکود میافزاید، البته عدم حمایت رسانه و صداوسیما در تبلیغات نیز واقعا تاثیر و نقش مهمی دارد؛ بهطوریکه خیلی از مردم از بازگشایی سینماها بیخبر هستند.
وی در خاتمه به طرح توسعه سینماها نیز اشاره کرد و گفت: سینما آزادی کرمانشاه به پردیس سه سالنه تبدیل شده و عملیات احداث پردیس پیروزی این شهر در دست بررسی است، اما همانطور که بیان شد مسئولان استانی هیچگونه عزمی در گسترش فضاهای سینمایی در استان ندارند و تمام این موارد تاکنون با حمایت موسسه بهمن سبز و سرمایه گذار بخش خصوصی رخ داده است.
هم اکنون سه سینمای فعال در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه وجود دارد.