صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۲۲۵۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹

بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر

سالاد ماکارونی یکی از محبوب‌ترین سالاد می‌باشد که با رعایت “نکات تهیه سالاد ماکارونی” می‌توانید به سادگی این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

رویداد۲۴ سالاد ماکارونی طرز تهیه آسانی دارد و این سالاد را به روش‌های مختلفی با مواد اولیه متفاوت تهیه می‌کنند و هر کس بسته به سلیقه خود موادی را اضافه و کم می‌کند. برای اینکه بتوانید این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید باید نکات تهیه سالاد ماکارونی را به خوبی بدانید.

ترفند‌های تهیه سالاد ماکارونی خانگی:

از ماکارونی که دارای شکل، اندازه و فرم خوبی است استفاده کنید.

وقتی سس را به سالاد ماکارونی اضافه میکنید به دلیل اینکه ماکارونی‌ها رطوبت را به سرعت جذب می‌کند بعد از انتقال آن به یخچال سالاد خشک می‌شود برای جلوگیری از خشک شدن سالاد ماکارونی مقداری آب مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: غذاهای ساده خانگی برای مجردها/ ماکارونی
اضافه کردن سس به ماکارونی قبل از انتقال ماکارونی به یخچال توصیه می‌شود، چون وقتی ماکارونی داغ است به خوبی سس را جذب می‌کند.

اگر در تهیه سالاد ماکارونی از مرغ استفاده میکنید برای اینکه سالاد خوشمزه‌تر شود مرغ را با استاک و هویج و کرفس بپزید و با آب خالی نپزید.

اگر فرصت چندانی برای تهیه سالاد ماکارونی نداشتید می‌توانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید.

می‌توانید برخی مواد را به سلیقه خود جابه جا کنید به عنوان مثال اگر سالاد ماکارونی شیرین نمی‌پسندید می‌توانید از قارچ بجای هویج استفاده کنید.

از نخود فرنگی به دلیل خاصیت فراوان و مزه خاصی که به غذا می‌دهد استفاده کنید.

در مصرف سس مایونز به دلیل داشتن کالری بالا دقت زیادی کنید تا از این طعم دهنده زیاد استفاده نکنید که باعث چاقی شما می‌شود.

به جای سس مایونز به دلیل داشتن کالری بالا می‌توانید از روغن زیتون و یا مخلوط ماست و آبلیمو استفاده کنید.

اگر مواد اولیه این سالاد را به طور کامل تهیه کنید این سالاد به تنهایی یک وعده غذایی کامل است و بسیار مقوی می‌باشد.

ترفند ساده خوشمزه شدن سالاد ماکارونی:

اگر می‌خواهید سالاد ماکارونی به سادگی خوشمزه شود باید صبر خود را برای میل کردن این غذا خوشمزه افرایش دهید، چون هر چقدر بیشتر در یخچال بماند مواد آن به خوبی مخلوط می‌شوند و طعم و مزه سالاد بی نظیر می‌شود.
نظرات شما