صالحی یادآور شد: کشور امارات متحده عربی اولین رآکتور هستهای را راهاندازی کرده و قرار است چهار رآکتور هستهای داشته باشند. عربستان سعودی نیز تصمیم جدی برای ورود به این حوزه گرفته است. در کشور ترکیه هم فعالیتهای بسیار گستردهای در ارتباط با ساخت نیروگاه شروع شده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم دنبال رایزنی با سازمان انرژی اتمی است تا بُعد امنیتی این مسئله برای جمهوری اسلامی ایران را بررسی کنیم.
صالحی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره خرابکاری اخیر در سایت هستهای نطنز، گفت: در جلسات گذشته کمیسیون امنیت ملی مجلس درباه حادثه نطنز صحبت شده و تکلیف اتفاق رخ داده روشن شده است. سازمان انرژی اتمی نیز از روزی که این اتفاق افتاد اقدامات لازم را در دو فاز شروع کرد.
بیشتر بخوانید: عاملان حادثه نطنز شناسایی شدند
وی ادامه داد: ما در فاز نخست نسبت به تامین تجهیزات و راهاندازی مقدماتی برای تولید سانتریفیوژهای پیشرفته اقدام کردیم و در فاز بعدی قدم بلند مدتی را برخواهیم داشت لذا با توجه به اقدام خرابکارانه و خبیثانه تصمیم گرفته شد تا سالن مدرنتر، وسیعتر و فراگیرتری را از نظر همه ابعاد در نزدیکی نطنز برای این امر احداث کنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: شورای عالی امنیت ملی باید درباره عوامل خرابکاری حادثه سایت هستهای نطنز، نظر دهد.