صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۲۳۰۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

شورای شهر تهران: تفکیک جنسیتی در کتاب‌های درسی غیرقابل قبول است

نایب رئیس شورای شهر تهران از حذف تصویر دختران در کتب درسی گلایه کرد و خواهان تشکیل کارگروهی در دولت برای بررسی این اتفاق شد.
رویداد۲۴ ابراهیم امینی که ریاست جلسه علنی امروز شورای شهر تهران را در غیاب محسن هاشمی بر عهده داشت در ابتدای آغاز جلسه شورای شهر با اشاره به درگذشت آیت الله صانعی گفت: تنها چند روز از چهل و یکمین سال درگذشت طالقانی می‌گذرد که متاسفانه روز گذشته خبر ارتحال آیت الله صانعی دیگر روحانی نو اندیش و از نزدیکان حضرت امام خمینی (ره) همه ما را نگران کرد.

وی با بیان این که رحلت آیت الله صانعی از مراجع نو اندیش، مبارزه و مستقل را به شیعیان و خانواده ایشان تسلیت می‌گویم، ادامه داد: آیت الله صانعی در اوج قدرت یعنی در نیمه دهه ۶۰ از قدرت کناره گیری کرد که نشان دهنده حریت و تواضع ایشان بود و برکات زیادی برای ارائه تصویری عقلانی و روز آمد از دین با در نظر گرفتن مقتضیات زمان به دست آمد که امید است حوزوین راه وی را ادامه دهند.

وی در ادامه با بیان این که کمتر از یک ماه تا «هفته تهران» باقی مانده و لازم است مدیریت شهر با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور برنامه ریزی باشکوهی انجام دهد، گفت: همچنین باید برنامه ریزی دقیقی برای شناساندن تهران به شهروندان دیگر کشور‌ها و شهر‌ها انجام شود.

بیشتر بخوانید: روی دیگر حذف دختران از کتب درسی/ سیستم آموزشی ایران چگونه به زنان نگاه می‌کند؟
نایب رئیس شورای شهر تهران با اشاره به حذف تصاویر دختران از برخی کتب درسی گفت: متاسفانه شاهدیم با گذشت زمانی اندک از بازگشایی مدارس باز هم دولت و آموزش و پروش ذهن مردم را که این روز‌ها به واسطه مشکلاتی مثل کرونا، گرانی لجام گسیخته و... نگران است را با حذف تصاویر دختران و تفکیک جنسیتی کتب دوباره مشوش کرد که متاسفانه این رخداد غیر قابل پذیرش که رسانه‌ای شدن آن همزمان با تولد ۵۳ سالگی انوشه انصاری که زن نخست کیهان گرد بود، نگران کننده است.

وی افزود: البته این اتفاق در تداوم تغییرات متفاوتی است که طی سال‌های اخیر در کتاب‌های درسی رخ داده چراکه قبلا هم شاهد حذف نام و سروده‌ها و. بودیم و این حذف با ۲۷ شهریور که مقام استاد شهریار و روز شعر و ادب فارسی است، جای تامل دارد و باید گفت که چنین تلاش‌هایی برای حذف بخشی از هویت ملی تاریخ و فرهنگ در وزارت آموزش و پرورش بی سابقه نیست و امید است از سوی دولت کارگروهی برای بررسی علل پی در پی تشکیل شود و نتیجه به افکار عمومی اعلام شود.
منبع: ایسنا
نظرات شما