صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۲۳۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹
سازمان بهداشت جهانی:

احتمال استفاده اضطراری واکسن کووید-۱۹ چین در مقیاس جهانی / پکن مقدمات اولیه را با این سازمان برگزار کرده

یکی از مقامات سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: چین در حال مذاکره برای ارزیابی واکسن‌های کووید-۱۹ تولید محلی خود توسط سازمان بهداشت جهانی است تا گامی برای در دسترس قرار دادن آن‌ها برای استفاده بین‌المللی باشد.

رویداد۲۴ یکی از مقامات سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: چین در حال مذاکره برای ارزیابی واکسن‌های کووید-۱۹ تولید محلی خود توسط سازمان بهداشت جهانی است تا گامی برای در دسترس قرار دادن آن‌ها برای استفاده بین‌المللی باشد.

به نقل از ایژین نیوز، صدها هزار کارگر در مشاغل ضروری و گروه‌های دیگری که در چین در معرض خطر بالایی هستند، واکسن‌های تولید محلی دریافت می‌کنند حتی اگر آزمایش‌های بالینی به‌طور کامل انجام‌نشده باشد، البته این امر نگرانی‌های ایمنی را در بین متخصصان ایجاد می‌کند.

سکورو اسکالانته، مسوول هماهنگ‌کننده سازمان بهداشت جهانی برای استفاده از داروهای ضروری و فناوری‌های بهداشتی در منطقه غرب اقیانوس آرام، در یک اجلاس خبری که به‌صورت آنلاین برگزار شد، گفت: چین مقدمات اولیه را با سازمان بهداشت جهانی برگزار کرده است تا واکسن‌های خود را در فهرست استفاده اضطراری قرار دهد.

فهرست استفاده اضطراری سازمان بهداشت جهانی اجازه می‌دهد تا واکسن‌ها و درمان‌های غیرمجاز در موارد اضطراری بهداشت عمومی قابل‌دسترس قرار گیرند. این روش به کشورهای عضو سازمان بهداشت جهانی و آژانس‌های تهیه‌کننده سازمان ملل کمک می‌کند تا پذیرش واکسن‌ها را تعیین کنند.

اسکالانته گفت: "به‌طور بالقوه از طریق این استفاده اضطراری می‌توان کیفیت و ایمنی این واکسن‌ها را ارزیابی کرد. همچنین می‌توان آن را برای مجوزهای سازمان بهداشت جهانی در دسترس قرارداد. "

چین در مرحله نهایی آزمایش‌های بالینی حداقل چهار واکسن آزمایشی دارد؛ دو مورد توسط گروه ملی بیوتک چین (CNBG) با حمایت دولت ساخته‌شده و دو مورد دیگر، به ترتیب سینوواک (Sinovac) و کانسینو (CanSino ) است.


بیشتر بخوانید: داروی پیشگیری از ویروس کرونا تولید شد


این واکسن‌ها در کشورهایی مانند پاکستان، اندونزی، برزیل، روسیه و امارات متحده عربی آزمایش می‌شوند.

ماه گذشته، امارات متحده عربی مجاز به استفاده اضطراری از واکسن CNBG، اولین معالجه اضطراری بین‌المللی برای یکی از واکسن‌های چین، تنها ۶ هفته پس از آزمایش‌های انسانی در کشورهای عربی خلیج‌فارس بود.

رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور فیلیپین ماه گذشته گفت: چین و روسیه را در خرید جهانی واکسن در اولویت قرار می‌دهد.

منبع: ایسنا
نظرات شما