صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۲۳۳۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

تحریم کالا‌های ترکیه در عربستان

در سایه افزایش تنش‌ها میان عربستان و ترکیه، کمپین‌ رسمی در توییتر برای تحریم کالا‌های ترکیه آغاز شده است.
رویداد۲۴ به گزارش سایت روزنامه عربی۲۱، عربستان عملا منع ورود تولیدات ترکیه را آغاز کرده است و به تجاری که شرکت‌هایی در ترکیه دارند دستور داده شده این شرکت‌ها را ببندند.

شاهزاده عبدالرحمن بن مساعد که در کمپین جدید شرکت دارد، در توییتی نوشت: همگان را به تحریم مردمی کامل تولیدات ترکیه دعوت می‌کنم. اما فعالان سعودی با شرکت در این کمپین مخالفت و تاکید کردند دلیل قانع‌کننده‌ای برای تحریم کالا‌های ترکیه وجود ندارد.

فعالان اعلام کردند که جایگزین تولیدات ترکیه تولیدات امارات خواهد بود و برخی از سعودی‌ها با آن مخالفند.

بیشتر بخوانید: خبر بد برای رجب طیب اردوغان
روزنامه جمهوریت ترکیه اواخر ماه میلادی گذشته اعلام کرد که تنش در روابط سیاسی آنکارا و ریاض بر روابط اقتصادی تأثیر گذاشته است و مقامات سعودی رسما تصمیم به منع خرید کالا‌های تولید ترکیه کرده‌اند.

عجلان العجلان، رئیس شورای اداره اتاق ریاض در توییتی نوشت: تحریم کالا‌های ترکیه چه در سطح واردات و چه سرمایه‌گذاری و چه گردشگری مسئولیت هر شهروند عربستانی است.

وی درخواستش برای تحریم ترکیه را ادامه دشمنی دولت ترکیه با رهبری عربستان و شهروندان دانست.

هفته گذشته مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد کشورش با قاتلان جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی دشمنی دارد نه دولت و مردم عربستان.

وی گفت: چنین ممنوعیتی با قوانین سازمان جهانی تجارت و قوانین تجاری بین المللی مغایرت دارد.

نائل اولوباک، رئیس کمیته روابط اقتصادی خارجی گفت که این تحریم صرفا شایعات است مگر اینکه شرکت‌های ترکیه یا مقامات رسمی عربستان آن را تایید کنند.

به گفته این مسئول میزان صادرات ترکیه به عربستان ۱۷ درصد در مقایسه با سال قبل کاهش یافته، اما به شکل رسمی متوقف نشده است.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
دو کشور ایران و ترکیه در منطقه بیشترین میوه و سبزی و لبیات و عسل و... رو تولید میکنند اگه عربستان بخواد جاگزین دیگه ای برای تولیدات این دو کشور پیدا بکنه باید هزینه حمل و نقل اضافی کالاها رو هم بپردازه
نظرات شما