رویداد۲۴ این شماره شامل ۱۶ پرونده از جمله ۱۴۹ گزارش، یادداشت، مصاحبه و ترجمه اختصاصی است «چشمانداز آینده جنبش کُردی در ترکیه» با مصاحبههای تحلیلی با پروفسور عباس ولی و عثمان بایدمیر، چند پرونده مختلف در خصوص تاثیر کرونا بر زندگی سیاسی و اجتماعی، تاریخچه حضور نمایندگان کُرد در مجلس شورای اسلامی، کردستان از منظر لنز دوربین و قلم طراحان، انتشار ترجمه نخستین داستان از تازهترین کتاب صلاحالدین دمیرتاش و ... از جمله این پروندههاست.
«ماهنامه فراتاب کُردی» دومین رسانه متعلق به گروه رسانهای فراتاب است که مدیرمسئولی و سردبیری آن بر عهده اردشیر پشنگ است شورای سردبیری ماهنامه نیز عبارتند از فریدون نوری، بیان عزیزی، ارشاد رشیدی رستمی و فرشاد سلیمی. دیگر اعضای هیات تحریریه، شورای علمی و نویسندگان آن را جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاهی، پژوهشگران و روزنامهنگاران مستقل و دغدغهمند تشکیل میدهند. لازم به ذکر است که فراتاب گروهی مستقل و غیردولتی است که دفتر مرکزی آن در تهران قرار دارد اما در عین حال نویسندگان مختلفی چه در ایران، عراق (اقلیم کردستان)، ترکیه، افغانستان و ... با آن همکاری مستمر داشته و دارند.
در بخشی از سرمقاله این ماهنامه چنین آمده است: «این نشریه با شیوهای تحلیلی، علمی و پرونده محور و رویهای مبتنی بر نقد سازنده مبتنی بر گفتمان همگرایی، تعامل، صلح و دوستی با دو زبان کُردی و فارسی در قالبهای دیجیتال و چاپی منتشر میشود. فراتاب کُردی با پیروی از آموزه مولانایی «ما برای وصل کردن آمدیم»، در راه شناساندن ظرفیتهای مغفول و کمتر شناخته شده و پرداختن به مسائل و واقعیات موجود میکوشد، تا با اتکا بر ظرفیت رسانهای خویش و به سهم خود میان نخبگان فکری و دانشگاهی و مردم در جوامع کُرد و فارسزبان، به مثابه پلی ارتباطی عمل کرده و زمینهساز دوستی، تعامل و گفتوگوی هرچه بیشتر و بهتر طرفین باشد.»
این نشریه در دو نسخه چاپی و دیجیتال منتشر شده است. نسخه چاپی آن در تیراژ 3 هزار نسخه وارد بازار نشر شده است و در دو کشور ایران و عراق و با تمرکز بر استانها و مناطق کردنشین توزیع میشود.
عناوین پروندههای شماره نخست ماهنامه فراتاب کُردی
لازم به ذکر است نسخه دیجیتال این ماهنامه از طریق سایتهای فیدیبو و طاقچه در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.