صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۲۳۴۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹
مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا:

قبل از دیر شدن به این پیشنهادات کرونایی توجه ویژه کنید

همانطور که ۸ ماه پیش در اسفند قاطعانه بیان کردیم که مردم ماسک بزنند و با اینکه به دلیل در تضاد بودن توصیه ما با توصیه جناب نمکی در مورد عدم لزوم استفاده از ماسک برای افراد عادی چه بسا ممکن بود که مواخذه هم بشویم.

رویداد۲۴ از دولتمردان می خواهم که قبل از اینکه تاخیر در تصمیم گیری ها مثل داستان ماسک منجر به خسارت های بزرگ شود و جان مردم را در معرض خطر قرار دهد و به جای تصمیمات ناشدنی و عجیب به پیشنهادات زیر توجه کنند.

۱_ در مورد محدودیت در مسافرت افراد به نظر می رسد دو راهکار برای آن وجود دارد که می توان هزینه های سفر را افزایش داد و به شکل عملیاتی و شدنی در این مورد اقدام کرد.

الف_ فعال کردن رومینگ تلفن همراه اعم از اینترنت و مکالمه
ب_ افزایش دو برابری عوارض بین جاده ای در ایام عادی و پنج برابری در ایام تعطیلات
(در این بخش می توان درآمدهای حاصله را برای جبران کسری در امد ناشی از ملغی کردن طرح ترافیک استفاده کرد تا جلوی مخاطرات کنونی را گرفت و حتی بخشی از آن را برای کودکان فاقد تبلت در آموزش و پرورش اختصاص داد)

۲_ استفاده از نرم افزار کره جنوبی برای اطلاع رسانی به مردم در مورد شیوع کرونا در محیط پیرامون به جهت رعایت بیشتر فاصله گزاری اجتماعی توسط شهروندان و خط سیر حرکت مبتلایان به کرونا و عدم سرویس دهی به کسانی که این نرم افزار را نصب نکرده اند.

۳_ اختصاص اعتبارات کرونا به ستاد مدیریت بحران کشور یا ستاد ملی مقابله با کرونا به جهت توزیع مناسب و بار مالی تصمیمات این ستاد و اجرایی شدن این تصمیمات

۴_استفاده از ظرفیت تمام سازمان های مردم نهاد به جهت کمک به افراد بی بضاعت و تامین ماسک و ما یحتاج مردم و همینطور تشکیل پلیس مردمی نظارت بر روند اجرای دقیق پروتکل ها در مبارزه با کرونا

۵_ افزایش ساعت کار ادارات به جهت توزیع بار مراجعات و دادن فرصت برنامه ریزی به مدیران دولتی جهت توزیع ساعت کار مراجعین

۶_ تخفیف مالیات یا حق بیمه درمانی به کسانی که بتوانند خود یا خانواده را در برابر کرونا محافظت کنند .

۷_ تامین فرصت های تفریحی برای مردم و تغییر سبک تفریحات توضیح با توجه به طولانی شدن این بحران و محبوس شدن مردم در خانه ها به این مهم توجه شود که بسیاری از مردم عملا بریده اند و امکان نگه داشتن بیشتر از این آنها در منزل وجود ندارد ، این فرصت به مردم داده شود که در محیط هایی مثل پارک ها و کوه ها و یا مکان های سرباز ورزشی با تراکم کم و رعایت دقیق فاصله گذاری اجتماعی و تعیین ظرفیت و پیش فروش بلیط با خانواده حضور یابند نکته تاسف بار این است که در مراجعه چندین باره بنده به تله کابین یکی از اماکن تفریحی متوجه شدم که مواردی مثل ضدعفونی و یا حتی ماسک و .. اصلا رعایت نمی شود و این یکی از چالش های اصلی سیاست مهار کرونا همراه با گشایش اقتصادی در کشور است .

۸_ بدون فوت وقت دریافت هر نوع عوارض جاده ای با سیستم دریافت نقدی ملغی و عوارض از طریق دوربین ثبت و دریافت آن به بعد از بحران کرونا موکول گردد این مهم یکی از ابر چالش هایی است که از بر آن نامی جز تساهلی مرگبار نمیتوانم بگذارم که حتی یک روز در تاخیر آن به خسارت زیاد منجر می شود.

۹_ نقل و انتقال اسناد و پلاک خودرو ممنوع و فعلا همان مبایعه نامه ثبت شده با کد رهگیری ملاک ارزیابی های حقوقی قرار گیرد دقت شود که در این نوع موارد می شود بسیاری از نقل و انتقالات را لحاظ کرد.

۱۰_ دولت از فرصت کرونا استفاده کرده و مسیر کلیه مجوزات اداری را کوتاه کند تا شاید این ویروس منحوس یک حسن هم با نام قلع و قمع بروکراسی زاید اداری را در فرآیند کسب و کار و تولید به ارمغان آورد.


بیشتر بخوانید: حقایقی درباره ابتلای مجدد به کرونا


۱۱_ پتانسیل حمل و نقل ریلی با تمرکز بر واگن های کوپه ای و ارائه خدمت در داخل کوپه و مدت زمان بیشتر توقف جهت بارگیری و مسافر گیری و افزایش استاندارد های تهویه و ضدعفونی جدی گرفته شود حتی در این مورد می توان بخشی از تفریحات سالم و کنترل شده مثل کویر گردی و ... تور های شمال را راه اندازی کرد در قسمت تجربیات شرکت رجا می تواند به جد مورد توجه قرار گیرد‌.

۱۲_ به جای درامد شهرداری در بخش محدوده ترافیک بر درآمد شهرداری ها از محل عوارض بر خودروهای غیر بومی تاکید گردد.

۱۳_ تامین ماسک برای اقشار ناتوان از همین فردا از محل اعتبارات کرونا تامین گردد.

۱۴_ جلوی اقدامات وزارت بهداشت در خرید ام آر آی و پت اسکن و سی تی اسکن ۲۵۶اسلایس و آنژیوگرافی که هیچ ارتباطی به درمان کرونا ندارد و در این شرایط کشور سریعا گرفته شود و منابع به طرف حمایت از کادر درمان و حمایت مالی بیماران سوق داده شود.



نظرات شما