رویداد۲۴ محمد مهاجری درباره اینکه چرا تا به امروز در جبهه اصولگرایی هیچ تشکلی برای انتخابات سال آینده شکل نگرفته است، گفت: «فرض اصولگرایان آن است که رقابتی میان نیروهای اصولگرا با اصلاحطلبان شکل نمیگیرد و رقابت صرفا درون جبههای است؛ به همین دلیل نمیخواهند با ایجاد یک تشکیلات مانند شورای ائتلاف یا پیشتر، جمنا بر اختلافات درونیشان دامن زده شود.
در انتخابات مجلس طیفهای مختلف اصولگرایی نهتنها نتوانستند به اتفاق نظر برسند بلکه چیزی نمانده بود چند لیست از سوی آنها منتشر شود که در لحظات آخر معاملاتی کردند که نجات یافتند و تازه خطر اصلاحطلبان را هم بزرگ کردند تا توانستند لیست واحد بدهند. با چنین تجربهای و البته تصور اینکه با اصلاحطلبان رقابتی ندارند نمیخواهند با تشکیل یک مجموعه جدید یا برپایی مجموعههایی که پیشتر وجود داشتند، اختلافاتشان بیشتر شود یا دستِکم علنی شود و تمایل دارند اگر اختلافی هم وجود دارد بیشتر در محفلی و گعدهای مطرح شود».
او در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان آنقدر از پیروزی خود مطمئن هستند که در پی وزنکشی سیاسیاند یا خیر، تصریح کرد: «بله همینطور است. اصولگرایان میخواهند در ۱۴۰۰ وزنکشی سیاسی کنند و به احتمال زیاد با چند نامزد هم میآیند».
بیشتر بخوانید: اگر سفر استانی مشکلات را حل میکند، چرا دوره احمدینژاد نشد؟/ سفرهای استانی قالیباف زمینهای برای انتخابات ۱۴۰۰ است
او همچنین درباره احتمال نامزد شدن قالیباف و رئیسی در ۱۰۰ تصریح کرد: «من هیچ اطلاعاتی از ورود آقای رئیسی به انتخابات ندارم و از اظهارنظر درباره ایشان معافم بدارید اما شواهد و قرائن نشان میدهد که آقای قالیباف با هدف رسیدن به ریاستجمهوری وارد مجلس شد. او میخواست با قرار گرفتن در سِمت ریاست مجلس زمینه ریاستجمهوری خود را فراهم کند و کارهایی که اخیرا او انجام میدهد مانند سفر به خوزستان، ملاقات با بیمارهای کرونایی و اخیرا سفر به سیستان و بلوچستان با هدف انتخاباتی است».
او ادامه داد: «یکی دیگر از مسائلی که در انتخابات پیش رو بسیار مهم است، نقش نامزدهای مستقل است؛ افرادی که برچسب جناحی ندارند و شاید آنها تعیین کننده باشند؛ شخصیتهایی مانند آقای دهقان یا آقای قاسمی».
او درخصوص اعلام حضور ضرغامی در انتخابات هم گفت: «آقای ضرغامی بیشتر برای داغکردن فضای انتخابات میآید و به دلیل اینکه او روحیه شوخطبعی دارد، جدی گرفته نمیشود».
این فعال سیاسی در پایان درباره وضعیت اصلاحطلبان هم گفت: «اصلاحطلبان تحلیل درستی دارند که دیگر سرمایه اجتماعی سالهای ۸۴، ۸۸ و حتی ۹۲ را ندارند و دیگر مورد حمایت طرفدارانشان نیستند و حداکثر فردی که میتوانند ارائه دهند جهانگیری است اما به هر حال تا به امروز چشمانداز روشنی برای اصلاحطلبان وجود ندارد».