رویداد۲۴ طی روزهای اخیر روزانه بالای ۳۰۰ نفر بهدلیل ابتلا به کرونا فوت میکنند. این مقوله کادر درمان را از نفس انداخته و در ماههای اخیر نرخ قابل توجهی از کادر درمان به کرونا مبتلا و جزو شهدای مدافع سلامت محسوب شدند. در این شرایط بهدلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و عدم رعایت فاصله اجتماعی نرخ مبتلایان افزایش یافته است.
مسعود مردانی، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره چگونگی آزمایش PCR به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: فرد با گذشت ۴ تا ۷ روز از احتمال ابتلایش به کرونا باید تست پی سی آر دهد در غیر این صورت پاسخ تست صحیح نیست.
او درباره آخرین وضعیت کرونا در کشور بیان کرد: کرونا در وضعیت نامناسب قرار دارد. آمار مبتلایان روبه افزایش است، طبیعتا سفرهای پیش رو میزان مبتلایان به کرونا را افزایش می دهد.
بیشتر بخوانید: کشفی جدید برای نابودی ویروس کرونا با شامپو بچه!
این پزشک متخصص درباره تجویز داروهایی که این روزها برای درمان کرونا شایع شده است، افزود: تجویز دارو برای درمان کرونا برعهده متخصص بیماریهای عفونی است. امروزه همگان در جامعه به تجویز دارو میپردازند. هرچند پزشکان عمومی و پزشکان در سایر تخصصها نیز نباید به تجویز دارو بپردازند. بیشک باید با متخصصان عفونی مشورت شود و درصورت نیاز داروی مورد نظر تجویز شود.
مردانی تاکید کرد: در شرایط کنونی نباید افراد داروهای مختلف مصرف کنند.
او درباره سن مبتلایان به کرونا در شرایط کنونی افزود: سن ابتلا به کرونا کاهش یافته و جوانان بیش از گذشته به کرونا مبتلا میشوند.
عضو کمیته ملی مقابله با کرونا گفت: این بیماری با علائم متعدد همراه است. برای مثال کرونا با علائم غش کردن، تشنج، ضعف، بیحالی، پا درد، از بین رفتن حس چشایی و بویایی همراه است. البته باید دانست که عمده علائم این بیماری تب، تنگی نفس و … است.