رویداد۲۴ ودود خوش طینت متخصص تغذیه درباره «نقش موثر تغذیه در سلامتی بدن»، گفت: وقتی هر غذایی وارد بدن میشود تمام سوخت و ساز و متابولیسم بدن را تأمین میکند و اگر غذای مصرفی مفید یا مضر باشد، دقیقاً همان اثر را در بدن خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: اگر نوع غذای مصرفی با مزاج هماهنگی داشته باشد، هیچ نوع بیماری تولید نخواهد کرد، اما اگر این تناسب بهم بخورد قطعاً بیماریهایی را به وجود میآورد.
بیشتر بخوانید: بعد از غذا خوردن این کارها ممنوع است
این متخصص تغذیه توصیه کرد: تا گرسنه نشدهاید، سمت غذا نروید، آرام آرام غذا بخورید، غذا را کامل جویده و قورت دهید. سیر نشده، دست از غذا بکشید و غذایتان را با مزاج خود سازگار کنید.
خوش طینت افزود: در بین غذا خوردن آب ننوشید؛ چراکه بخش عمده بیماریها از جمله کبد چرب، ناشی از بد غذا خوردن و در حین غذا خوردن نوشیدن مایعات است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه غذاهای سرد مزاج را پایه غذاهای مصرفی خود قرار ندهید، بیان داشت: غذاها را متناسب با فصل بخورید؛ در فصلهای سرد، غذاهای گرم و در فصل تابستان، خنکی و غذاهای سرد مصرف شود.