صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۲۳۹۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹

مصرف زیاد این خوراکی باعث دیابت می‌شود

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف بیش از حد تخم مرغ می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

رویداد۲۴  در این مطالعه محققان دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم مرغ در نمونه گسترده‌ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند.

نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم مرغ یا بیشتر مصرف می‌کنند (معادل ۵۰ گرم) ریسک دیابت در آن‌ها ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.
بیشتر بخوانید: با نشانه‌های دیابت نوع یک و دو آشنا شوید
به گفته محققان، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است از اینرو شناسایی طیف وسیعی از فاکتور‌های رژیمی تاثیرگذار بر شیوع روبه افزایش این بیماری مهم است.

محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می‌کنند احتمال ابتلا به دیابت در آن‌ها ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

محققان متوجه شدند این تاثیر در زنان مشهودتر از مردان است.

پژوهشگران معتقدند باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.
برچسب ها: دیابت ، اخبار سلامت
نظرات شما