رویداد۲۴ به گزارش شبکه تلویزیونی "اسکای نیوز" عربی، سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود از ویروس کرونا که روز چهارشنبه به روز رسانی شد، اعلام کرد که با وجود آن که روند ابتلا به ویروس کرونا در اروپا کاهش یافته است، اما این منطقه بالاترین میزان ابتلا و فوتی را در جهان دارد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که آفریقا نیز دارای بیشترین افزایش شمار مبتلایان و فوتیهای جدید را داراست که بیشترین تعداد این افراد در کشورهای آفریقای جنوبی، الجزایر و کنیا به ثبت رسیده است.
سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته اعلام کرد که شمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا در اروپا حدود ۶ درصد کاهش یافته است، درحالی که این رقم در هفته پیش از آن ۱۰ درصد بوده است، این مسأله بیانگر آن است که قرنطینه در تمامی قاره سبز به صورت مؤثری در کندتر شدن انتقال ویروس کرونا مؤثر بوده است.
شمار مبتلایان در انگلیس نسبت به اواخر ماه اگوست (اوایل مرداد) کاهش داشته است، این درحالی است که روزانه حدود یکهزار و ۶۰۰ نفر در این کشور از نیمه نوامبر روانه بیمارستانها میشوند.
این درحالی است که این تعداد در آوریل گذشته (اسفند/ فروردین) روزانه حدود سه هزار نفر بوده است.
بیشتر بخوانید: ایران با چند پیک دیگر کرونا روبرو میشود؟
سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد که ژاپن در آسیا از آغاز شیوع ویروس کرونا، بیشترین شمار مبتلایان روزانه خود را ثبت کرده است، بطوری که در پنج روز متوالی ابتلای بیش از ۲ هزار نفر به کووید-۱۹ گزارش شده است که این میزان ۴۱ درصد بیشتر از شمار مبتلایان در هفته گذشته است.
در میان کشورهای جنوب شرق آسیا، میانمار از جهش در شمار مبتلایان به کرونا در این کشور خبر داد، بطوری که این کشور با ثبت ۱۱ هزار مورد جدید ابتلا و ۱۸۸ فوتی، میانگین مبتلایان و فوتیهای کرونایی به ترتیب ۷۴ و ۳۶ درصد نسبت به هفته گذشته شدت یافته است.
"مها الرباط" فرستاده ویژه دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز در این باره گفت: سازوکارهایی برای یکسان سازی قیمت واکسن های کرونا پس از اثبات ایمنی آنها طرح میشود.
الرباط همچنین گفت که اختلاف دما در تابستان و زمستان از مهمترین علل افزایش شمار مبتلایان به کرونا در هفتههای اخیر است.
وی افزود: ویروس در طول سال وجود دارد و شیوع ویروس همچنان ادامه خواهد یافت.
فرستاده ویژه دبیرکل سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: هیچ اختلافی میان علایم میان موج اول و دوم کرونا موجود ندارد، هرچند در موج دوم برخی عوارض از جمله مشکل در دستگاه گوارشی، از دست دادن حس بوایی و چشایی و اختلال در دستگاه عصبی نیز از جمله موارد جدید این بیماری ذکر شده است.