صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۲۴۱۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹

تعداد هتل‌های مخصوص بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافت

دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران از افزایش تعداد هتل‌ها برای تبدیل به نقاهتگاه خبر داد و گفت: بزودی نام شهرستان‌های دارای هتلی برای پذیرش بیماران کرونایی اعلام می‌شود.
رویداد۲۴ از ابتدای شیوع کرونا و آگاهی از روند این بیماری مشخص شد؛ کرونا به راحتی دست از سر فرد مبتلا بر نمی‌دارد و همچنین قدرت سرایت در این بیماری بسیاری را به این فکر برد که فرد مبتلا به کویید ۱۹ پس از طی مراحل اصلی درمان نیاز به زمانی برای درمان‌های تکمیلی دارد؛ بنابراین در بسیاری از کشور‌ها هتل و اقامتگاه‌هایی برای افرادی که در منزلشان اتاقی مجزا نداشتند و یا فردی با بیماری زمینه‌ای داشتند که امکان ابتلا را داشت، به عنوان مکانی را برای طی کردن دوران نقاهت در نظر گرفته شد. البته نه تنها بیماران مبتلا بلکه کادر درمان نیز که امکان مبتلا بودن به این بیماری را نیز داشتند راهی این هتل‌ها شدند.

در ایران نیز از همان ابتدا، ولی تیموری معاون گردشگری کشور از امکان داوطلبانه هتل‌ها برای تبدیل شدن به نقاهتگاه خبر داد و گفت: در صورت درخواست وزارت بهداشت هتل‌ها بصورت داوطلبانه می‌توانند به نقاهتگاه بیماران کرونایی تبدیل شوند.

علی اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۲۴ آبان ماه ۹۹ از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی در آنجا خبر داد.

وی با اشاره به درخواست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استان‌ها به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، تصریح کرد: این موضوع قبلا در جلسه هیات دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجاره‌بهای این اماکن آمادگی دارد.

بیشتر بخوانید: سناریو‌های پس از وضعیت قرمز / پاسخ به ۶ سوال درباره محدودیت‌های جدید کرونا
مونسان از مدیران‌کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان‌ها خواست که با اعلام هرچه سریع‌تر این درخواست وزارت بهداشت به هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در استان‌ها، فهرست هتل‌های درجه یک، دو و سه را که به این امر علاقه‌مند هستند در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اسامی هتل‌ها به وزارت بهداشت اعلام شود تا دانشگاه‌های علوم پزشکی هر شهر برای انعقاد قرارداد با هتل‌ها اقدام کنند.

جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتل‌داران کشور با اعلام اسامی هتل‌های آماده پذیرش بیماران کرونایی در هر استان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: در هر استان یک واحد و در کیش و قشم نیز هتل‌هایی را در اختیار بیماران کرونایی قرار می‌دهند. فهرست هتل‌هایی که داوطلب تبدیل به نقاهتگاه برای بیماران مبتلا به کرونا در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است.

وی افزود: کارشناسان وزارت بهداشت ارزیابی‌های کافی از این هتل‌ها انجام می‌دهند و در صورت داشتن استاندارد‌های لازم فاز نهایی این طرح اجرا می‌شود و هتل‌ها در اختیار بیماران کرونایی قرار می‌گیرد.

حمزه زاده ادامه داد: در مرحله نخست در مجموع ۳۳ هتل در این طرح شرکت می‌کنند. وزارت بهداشت برای این تعداد هتل اعلام نیاز کرده بود که حالا در اختیارشان قرار می‌گیرد. کارشناسان وزارت بهداشت تهویه اتاق ها، مساحت و دیگر شرایط مورد نظرشان را ارزیابی می‌کنند و در صورت موافقت با آن هتل، دانشگاه علو پزشکی استان اقدام به عقد قرارداد می‌کند.

پس از عقد قرارداد بین دو طرف امکان اعلام نام هتل‌ها میسر می‌شود؛ زیرا ممکن است هتل داوطلب از نظر کارشناس وزارت بهداشت استاندارد‌های لازم را نداشته باشد، اما به دلیل منتشر شدن اسمش برای پذیرش مبتلایان به کرونا دیگر مسافران رغبتی برای حضور در آن هتل‌ها نداشته باشند.

در حالی که هنوز کارشناسان وزارت بهداشت در حال ارزیابی این ۳۳ هتل برای تبدیل شدن به نقاهتکاه هستند، کامیار اسکندریون دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران از افزایش تعداد هتل‌های متعلق به بیماران کرونایی به خواست وزارت بهداشت خبر داد و گفت: بزودی فهرست هتل‌ها در هر شهرستان را نیز اعلام می‌کنیم.

وی با بیان این که تبدیل شدن هتل به نقاهتگاه کاملا داوطلبانه است، گفت: در حال حاضر اعلام کردیم هر هتلی تمایل دارد می‌تواند به این طرح افزوده شود و اگر استاندارد‌های مورد نظر وزارت بهداشت را داشت، نقاهتگاه شود.

در این طرح هتلی که استاندارد‌های لازم وزارت بهداشت را داشت به نقاهتگاه تبدیل می‌شود و تنها امکان ارائه خدمات به بیماران کرونایی را دارد و گردشگران و مسافران امکان ورود به این هتل‌ها را نخواهند داشت. در این طرح قرداد سه ماه بین هتل و دانشگاه علوم پزشکی آن استان منعقد می‌شود و هزینه اجاره از سوی وزارت بهداشت پرداخت می‌شود.
منبع: ایرنا
نظرات شما