رویداد۲۴ طبق تبصره ۱۴ قانون بودجه دولت موظف است با استفاده از کلیه بانکهای اطلاعاتی در اختیار نسبت به شناسایی و حذف سه دهک بالای درآمدی از فهرست یارانه بگیران اقدام کند.
برهمین اساس نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اجرای ماده ۶ آیین نامه اجرایی این بند، به منظور تدوین دستوالعمل اجرایی مربوط، نسبت به برگزاری جلسات با وزارتخانههای کشور و ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان برنامه بودجه کشور و هدفمندی یارانهها اقدام و پیش نویس دستور العمل مربوط را در تاریخ ۳۰ مرداد ۹۸ به دستگاههای اجرایی فوق الذکر ارسال نموده لیکن دستگاههای مذکور پاسخی ارائه ننموده اند و دستورالعمل مربوط به تصویب نرسیده که مبین عدم رعایت مفاد حکم مربوط است.
بیشتر بخوانید: پرداخت یارانه ۲ میلیون تومانی تا پایان سال
در سال ۹۸ تعداد یارانه بگیران حدود هفتاد و هفت میلیون و پانصد هزار بوده که حدود ۲۳ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر آنها جزء سه دهک بالای درآمدی بوده اند. در سال مورد گزارش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استفاده از کلیه بانکهای اطلاعاتی در اختیار، طی و مرحله در ماههای شهریور و مهر، نسبت به ارسال مشخصات تعداد ۲۶۲ هزار و ۹۷۹ خانوار شامل تعداد یک میلیون و پنج هزار و یکصد و بیست و چهار نفر به سازمان هدفمندسازی یارانهها جهت حذف یارانه ایشان اقدام کرده است.
با این حال، اما طبق گزارش تفریغ بودجه ۹۸، دولت همچنان موفق به حذف ۳ دهک بالای درآمدی از فهرست یارانه بگیران نشده است.
همزمان با حذف یارانه برخی از دهکهای بالای درآمدی، البته وزارت تعاون در اجرای آیین نامه اجرایی این بند جهت ثبت اعتراض افراد حذف شده و همچنین اعلام نتایج بررسیها به کلیه معترضین، سامانه www.yaraneh۱۰.mcls.gov.ir را معرفی کرده که در سال ۹۸ بعد از بررسی مستندات مربوط به معترضین ثبت نام کننده در سامانه ذکر شده، در مجموع تعداد ۳۴ هزار و ۸۷۰ نفر جهت دریافت یارانه، مجدداً به سازمان هدفمندی یارانهها معرفی شده اند.
گفتنی است، وزارت تعاون در اجرای ماده ۷ آیین نامه اجرایی طی سال گذشته اطلاعات یک میلیون و دویست و یک هزار و نهصد و سی و دو نفر از موالید جدید را جهت برقراری یارانه ایشان به صورت ماهانه به سازمان هدفمندسازی یارانهها ارسال کرده است.