رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ایمنی ایجاد شده ناشی از کرونا در خون، از ابتلای مجدد به این ویروس پیشگیری نمیکند. آنتی بادی در خون هیچ تضمینی به بهبودیافتگان این بیماری برای رفتارهای پرخطر نمیدهد.
رویداد۲۴ به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر داوود یادگاری نیا افزود: وجود آنتی بادی کرونا در خون به هیچ عنوان نمیتواند از ابتلای مجدد به این بیماری پیشگیری کند. هنوز به صورت ۱۰۰ درصد مشخص نیست که آیا آنتی بادی نقش محافظتی در بدن فرد دارد یا خیر.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در خصوص تحقیقات انجام شده در مبتلایان به کووید ۱۹ اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا تابه امروز افردی (به خصوص در بین کادر بهداشت و درمان) به رغم وجود آنتی بادی در بدن مجددا به کرونا مبتلا شدند.
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری ادامه داد: با صرف وجود آنتی بادی نمیتوان به افراد مجوز انجام رفتارهای پرخطر داد. تا زمان تولید داروی موثر و واکسن باید در هر شرایطی استفاده از ماسک و توجه به توصیههای بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا جدی گرفته شود.
بیشتر بخوانید: تازهترین اخبار از دسترسی به واکسن کرونا/ گروههای پرخطر؛ اولین دریافتکنندگان واکسن
وی با بیان این که سیر ابتلای کودکان به کرونا در مقایسه با بزرگسالان بسیار متفاوت است، خاطرنشان کرد: سیستم ایمنی کودکان معمولا در مواجهه با ویروس کووید ۱۹ مقاومتر است.
یادگاری نیا در پایان درباره تفاوت انتقال آنفلوانزا و کرونا از کودکان به بالغین توضیح داد: برخلاف آنفلوانزا که بیماری بیشتر از کودکان به بزرگسالان سرایت میکند، مشاهدات و تحقیقات گواه این موضوع است که ویروس کووید ۱۹ در بیشتر موارد از بزرگسالان به کودکان منتقل میشود.