رویداد۲۴ حبیب اسدالله نژاد در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را ۲۰ هزارو۴۰۰تومان اعلام کرد قیمت مولفههای تولید را هم افزایش داد؛ به طوری که قیمت ذرت ۱۵۰۰تومانی به ۱۷۰۰تومان و سویا از ۲۷۰۰تومان به ۳۲۰۰تومان و جوجه یکروزه از ۲۸۰۰تومان به ۴۲۰۰تومان رسید.
وی ادامه داد: سایر مولفههای تولید مانند واکسن، دارو و ریزمغزیها هم با افزایش قیمت همراه شده و همین افزایش قیمت هزینههای تولید را بالا برده است.
نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد: اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را افزایش نداده است دلیل نمیشود که تولیدکننده خسارت ببیند. قیمت واقعی مرغ حدود۲۴ هزارتومان است و درخواست ما نیز این است که قیمت مصوب مرغ از ۲۰هزار و ۴۰۰تومان به حدود ۲۴ هزارتومان افزایش یابد.
بیشتر بخوانید: خیز دوباره گوشت قرمز به سمت گرانی/ اختلاف ۵۰درصدی قیمت از دامداری تا بازار
وی در پاسخ به اینکه چند درصد نهادههای مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب تامین میشود، گفت: ۹۰ درصد نهادههای مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب دولتی تامین میشود و حدود ۱۰درصد باقی مانده نیز توسط خود مرغداران از بازار آزاد تهیه میشود.
به گفته وی قیمت ذرت و سویا در بازار آزاد به ترتیب ۳۸۰۰تا۳۹۰۰تومان و ۹۰۰۰تومان است.
اسدالله نژاد با بیان اینکه هیچ کمبودی در تامین مرغ در سطح کشور نداریم، گفت: گفته میشود در برخی از استانها مرغ با سختی تامین میشود، این موضوع ناشی از سیاست گذاریهای جزیرهای برخی از استانها است که راه خروج مرغ زنده را از استان خودشان میبندند و این تصمیم غیر کارشناسی است.
وی در پایان گفت: اگر نهادهها تا پایان سال با همین میزان تامین شود قیمت مرغ زنده بیشتر از ۱۷ هزارو ۵۰۰هزارتومان نخواهد شد.