صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۲۵۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹

مخابرات سمبل و نماد توسعه همیشگی صنعت ارتباطات کشور

گویا امید به اصلاح سخنان و رویکرد‌ها در مجموعه وزارت ارتباطات بیهوده است و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیگر مخابرات را از خانواده خود نمی‌داند. بر ایشان فرض است که بدانند زمانی که وزارتخانه‌ای وجود نداشت، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای ۶۰ ساله در حوزه ارتباطات، صنعت مخابرات کشور را پی ریزی و پایه ریزی کردند.

رویداد۲۴ بهانه این توضیحات، صحبت‌های وزیر ارتباطات در افتتاحیه نمایشگاه تلکام ۹۹ است که باز هم به مخابرات حمله کردند و همچنان به این سوال اساسی پاسخ نمی‌دهند که چرا تا سه ماه پیش مخابرات از نظر ایشان، کاملا گل و بلبل بود. لطفا به خاطر دستمالی، قیصریه را به آتش نکشید و از عواقب صحبت‌های خود آگاه باشید.

آقای جهرمی، مطمئن باشید مردم آگاه‌تر از این حرف‌ها هستند و فهمیده اند شما صرفا به بهانه‌ی خارج شدن شخص موردنظرتان از مدیرعاملی شرکت این همه جار و جنجال به راه انداخته اید.

این گونه روش‌ها با هر هدفی که باشد، نتیجه‌ای جز به آشوب کشاندن و خراب کردن بازار رو به توسعه ارتباطات و مخابرات کشور که نیاز حیاتی مردم است نخواهد داشت.

مخابرات همواره تابع سیاست‌های ابلاغی بالادستی و رگولاتوری بوده است و حداقل انتظار این است که اگر به خواسته‌های به حق مخابرات در راستای توسعه توجهی نمی‌شود، منطق و اصول در صحبت‌ها مراعات شود.

کار از توصیه به وزارت ارتباطات برای هم افزایی به جای تلاش برای واگرایی در صنعت مخابرات گذشته و اکنون، متاسفانه تکیه بر ملاحظات شخصی و جناحی، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات را به جایی رسانده که عنوان می‌کنند مخابرات از خانواده‌ی ما نیست.

شرکت مخابرات ایران، باز هم وزارت ارتباطات و زیرمجموعه را به هم افزایی و همگرایی دعوت می‌کند. جناب وزیر ارتباطات از انحصار مخابرات صحبت کرده اند، در حالی که ۵۰ درصد پهن باند کشور در اختیار بخش خصوصی است و با امضاء قرارداد بیت استریم که سه سال معطل مانده بود، بعید است دیگر حتی بهانه‌ای برای ادعای انحصار باقی مانده باشد.

با توضیحات گفته شده کاملا واضح هست که در هر شرایطی، حداکثر همکاری از سوی مجموعه مخابرات صورت گرفته است؛ ولی به محض خروج مدیرعامل همسو، فعالیت‌های شرکت مخابرات ضد بازار رقابتی و انحصاری تلقی می‌شود!

خلاصه مطلب آن که شرکت مخابرات ایران و مجموعه کارکنان آن دیگر بیش از این تاب تحمل و فشار نگاه‌های سیاسی در مدیریت را ندارند. زیرساخت ارتباطات کشور در حوزه انتقال بر طبق قانون در اختیار مخابرات است و وزارت ارتباطات به جای قدردانی از مخابرات که برون سپاری این کار دولتی عظیم را علی رغم تمام محدودیت‌ها انجام داده است و ضمنا در این سال‌ها حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان به خزانه واریز کرده است، در حال شاخ و شانه کشیدن برای این مجموعه شریف و خدمتگزار است.

قطعا توسعه تلفن ثابت به جز با منطقی شدن تعرفه‌ها اتفاق نخواهد افتاد و همگان می‌دانند وقتی وزارتخانه محترم ارتباطات در طول دولت‌های یازدهم و دوازدهم در تمام سال‌ها موضع زیگزاگی در این خصوص اتخاذ می‌کند، همین مطلب به روشنی موید عدم حقانیت است. زمانی که مدیرعامل از دولت است، تعرفه‌ها می‌تواند افزایش پیدا کند و زمانی که مدیریت از دولت نیست، مخابرات مانع توسعه تلقی می‌شود.

خواهش دوستانه و توصیه به مجموعه محترم وزارت ارتباطات این است که بحث‌هایی که باید در اشل مدیریتی و تخصصی حل شود را به رسانه نکشانند؛ پر واضح است که قربانی اصلی این کشمکش بی جهت، مشتریان در اقصی نقاط میهن عزیزمان و کارمندان غیور و تلاشگر مخابرات و حتی تمام صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در بخش‌های مختلف خواهد بود.

همچنین، در مورد سخنان سخیف و خارج از نزاکت دبیر سندیکای صنعت مخابرات، به ایشان اطلاع می‌دهیم که امکان شکایت از سخنان بی پایه و اساس مطرح شده و مهم‌تر از آن، بی ادبی و خروج از نزاکت ادبی و رفتاری ایشان از طریق مراجع قانونی و حقوقی برای شرکت مخابرات محفوظ می‌باشد و به نامبرده دوباره یادآور می‌شویم: "ادب مرد به ز دولت اوست. "

نظرات شما