رویداد۲۴ فاضل میبدی با انتقاد از صداوسیما برای دعوت مردم به ذلت گفت: خداوند در قرآن جامعه مطلوب را جامعهای وصف میکند که هر زمان مردم اراده کردند، مایحتاج زندگی، بیش از نیاز آنها در دسترسشان باشد.
وی با اشاره به رویکرد دوگانه صداوسیما در ارتباط با وضعیت اقتصادی و معیشت مردم میگوید: صداوسیما برای برخورد با دولت صف طولانی مرغ را نشان میدهد که به واقع خجالتآور بوده و در شان ملت ایران نیست که در صف مرغ آن هم با قیمت بالا بایستند اما در مقابل برنامه میسازند که مرغ گران است، مردم نخورند.
فاضل میبدی همچنین تاکید کرد: صداوسیما مکرر درباره ناکارآمدی دولت برنامه پخش و بعد هم مردم را به قناعت و نخوردن دعوت میکند؟ این چه رویه سیاسی است که رسانهای که باید ملی باشد، در پیش گرفته است.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر ریشههای اقتصادی در وقوع انقلاب اسلامی تاکید کرد: یکی از مواردی که باعث شد انقلاب در ایران رخ دهد، مساله اقتصاد، معیشت مردم و فاصله طبقاتی بود که در جامعه وجود داشت و به تعبیر مرحوم امام، انقلاب اسلامی برای آبادی دنیا و اخرت مردم بود.
بیشتر بخوانید: نقدی بر صحبتهای نسنجیده کارشناس صدا و سیما برای نخوردن میوه و مرغ
فاضل میبدی تاکید کرد: مردم ایران با این همه استعدادهای عجیب چرا باید ناچار به خوردن برنج خالی باشند در حالی که ملتهای عقب افتادهتر زندگی بهتر و معیشت مناسبتری دارند.
وی افزود: تاریخ، تمدن، فرهنگ، استعداد و سختکوشی ملت ایران اسباب سرافرازی است و تعجب میکنم که این خانم در صداوسیما بر چه اساسی سخن گفته است.
فاضل میبدی با اشاره به سخن پیامبر اسلامی مبنی بر این که «فقر کفرآفرین است»، تاکید کرد: فقر انواع فساد و فحشا را ایجاد میکند و با این شرایط جامعه ما قرآنی نیست، این جامعه قارونی است.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر این که فقر و نداری مایه عزت نیست، خاطرنشان کرد: عزت این است که جامعه اقتصاد قوی داشته و عدالت اجتماعی در آن ملموس باشد و نابرابری طبقاتی در آن به چشم نیاید.
وی ادامه داد: یکی از آقایان گفته بود که ما در مقابل آمریکا میایستیم که عزت ما حفظ شود؛ سوال من این است که مگر عزت ما در مقابل امریکا ایستادن است؟ عزت ملت یعنی این که اقتصادی مستقل و پویا داشته باشد.
فاضل میبدی با اشاره به این مساله که مغزهای متفکر از عرصه مدیریت کشور کنار گذاشته شدهاند، گفت: عدهای سودجو و رانتخوار را در راس کار گذاشتهایم و هر کس رنگ و لعاب ایدئولوژیک دارد، میگوییم تو بهتری و مدیر باش.