رویداد۲۴ حبیب مسیحی تازیانی با بیان اینکه در شب دوازدهم فروردین ماه، حدود ۵ تا ۶ تُن گربه ماهی در ساحل مقسا در استان هرمزگان پراکنده شدند، افزود: مردم در روز ۱۳ فروردین با مشاهده گربه ماهی ها، موضوع را به اداره محیط زیست اطلاع دادند.
وی اظهار داشت: همکاران به سرعت در محل حاضر شدند، موضوع را بررسی و از گربه ماهی ها نمونه برداری کردند. در بررسی ها، ابتدا به موضوعات مختلف از جمله بیماری گربه ماهی ها یا مساله آلودگی نفتی مشکوک بودیم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان هرمزگان ادامه داد: بیشتر از همه احتمال می رفت که این اتفاق مربوط به صید باشد، پرس و جوی محلی صورت گرفت، موضوع بررسی و در نهایت مشخص شد که تعدادی از صیادان مشغول صیادی بودند که هنگام بازگشت، یکی از قایق ها در اثر توفان و موج شدید، واژگون و تعداد زیادی گربه ماهی صید شده، پخش شدند.
مسیحی تازیانی درباره احتمال صید ترال و انتشار این خبر که احتمال می رود یکی از صیادان صید غیرقانونی داشته و به دلیل نبود مشتری گربه ماهی ها را در دریا رها کرده، گفت: ابزار صید اعلام نشده اما معمولا صید ماهی در آن منطقه به صورت محاصره ای صورت می گیرد، در عین حال از گربه ماهی در تولید پودر ماهی استفاده می شود و امکان صادرات آن نیز وجود دارد بنابراین بدون مشتری نیست، همچنین با صیادی که قایق او غرق شده تلفنی صحبت کردیم و مساله صید و واژگونی قایق را تایید کرد، بر این اساس از آنجا که قایق بار زیادی داشته پس از وقوع توفان و موج شدید واژگون شده است.
وی در پاسخ به اینکه آیا پس از تایید اتفاق واژگونی قایق صیادی، بررسی آلودگی نفتی همچنان صورت می گیرد، گفت: نمونه ها ارسال شده و با وجود تایید موضوع صید گربه ماهی ها و واژگونی قایق صیاد، اما بررسی درباره آلودگی نفتی درحال انجام است؛ نتیجه بررسی ها پس از ۴۸ ساعت اعلام می شود.
روز جمعه ۱۳ فروردین خبری از مرگ و میر تعداد زیادی گربه ماهی در سواحل شهرستان جاسک در فضای مجازی منتشر شده بود که بلافاصله کارشناسان و محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جاسک بررسی موضوع و پایش منطقه را آغاز کردند.