صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۲۵۸۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

وزیر بهداشت: اجازه شکاف بین «دین و سلامت» را نخواهیم داد / باید فضا برای مجالس مذهبی و حتی نماز جمعه در مناطق قرمز را فراهم کنیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در رابطه با برگزاری آیین‌های مذهبی اجازه نمی‌دهیم بین ۲ مولفه یگانه «دین و سلامت» گسست و شکاف ایجاد شود و وزارت بهداشت با اجرای آیین‌های عبادی ماه مبارک رمضان منوط به اجرای دقیق پروتکل‌ها و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، مخالفتی ندارد.

رویداد۲۴  دکتر «سعید نمکی» روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، تاکید کرد که با اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و مصوبات ستاد ملی مقابله کرونا از جمله فاصله گذاری اجتماعی، می‌توان نسبت به برگزاری آیین های مذهبی و عبادی حتی در مناطق قرمز کرونایی نیز اقدام کرد.

وی اظهار داشت: در زمینه برگزاری آیین های عبادی و مذهبی ماه مبارک رمضان در مناطق قرمز کرونایی مکاتباتی با مسئولان مربوطه انجام شده که این موارد و پیشنهادهای مطرح شده در نشست روز شنبه ستاد ملی کرونا مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در رابطه با آیین های مذهبی نباید بگذاریم دوگانه دین و سلامت ایجاد شود چرا که همواره این ۲ مولفه یگانه هستند و نباید گسست و شکاف در «دین و سلامت» مردم به ویژه در زمینه مراسم و مجالس معنوی ایجاد شود.

دکتر نمکی گفت: دشمنان نظام اسلامی تلاش خود را بر این نقطه متمرکز کردند که بتوانند شیوع ویروس کرونا را به جمع شدن مومنان در یک مراسم گره بزنند و به شدت روی این موضوع در حال برنامه ریزی برای بروز آسیب و گزند به مبانی دینی و مذهبی هستند که باید به شدت در این خصوص مراقب باشیم.

وی اظهار داشت: باید با پیش بینی و تدوین پروتکل هایی بهداشتی متناسب، فضا را برای مومنان و متدینین برای انجام فرائض دینی و برگزاری بهینه مجالس مذهبی و حتی نماز جمعه در مناطق قرمز برای مدت زمان محدود و مشخص را فراهم کنیم چرا که برگزاری این مجالس در صورت اجرای دقیق موازین بهداشتی و براساس ضوابط مشخص و علمی، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در خصوص طب سنتی نیز گفت: طب سنتی به ۲ مقوله تقسیم بندی شده که نخست «شارلاتانیسم» است یعنی جریانی با سو استفاده از این واژه دکان ۲ نبش برای عوام فریبی باز کرده است.

دکتر نمکی افزود: اما اگر طب سنتی به عنوان موضوعی دیرینه، دانشجویان طب را با دانش و رویکرد افرادی همچون بوعلی سینا آشنا کند موجب وابستگی نخبگان و دانشجویان به فرهنگ قدیمی ایرانی اسلامی و احساس غرور و افتخار به وجود چنین اندیشمندانی در کشور می شود.

به گفته وی، هنگام تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به معاون آموزشی وزارتخانه ابلاغ کردم همانگونه که دانشجوی ایرانی اندیشمندان خارجی را می شناسد باید با بوعلی و دیگر علمای کشور نیز آشنا شود.


بیشتر بخوانید: ۶۳ شهرستان در وضعیت سیاه کرونا!


وی اظهار داشت: از سوی دیگر در دانشکده پزشکی برای آشنایی دانشجویان با طب سنتی، ۲ واحد درسی در این خصوص ارائه می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز(پنج شنبه) با سفر به استان همدان، در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی استن شرکت کرد.

وزیر بهداشت همچنین دراین سفر از نمایشگاه مدیریت ویروس کرونا در همدان نیز دیدن کرد

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
دین دار با ریاکار فرق دارد
ناشناس
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
ای خاک ب. سر ما با این وزیر احمق .من مونده ام چطور میخواهیم با کرونا مبارزه کنیم ،
نادر
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
نیاز به اجازه شما نیست!!!
نظرات شما