رییس اسبق سازمان صداوسیما ادامه داد: امروز خیلی از کشورها در دنیا با ایران دشمنی دارند یا حداقل ارتباط حسنهای با ایران ندارند. بنابراین ما نباید در چنین شرایطی وحدت و انسجام ملی را خدشهدار کنیم ولی متاسفانه در برخی رسانهها از جمله رسانه ملی به چنین نکته مهمی به درستی توجه نمیشود.
وی اضافه کرد: من در خصوص این مساله میخواهم به فرمایش مهم امام(ره) درباره صداوسیما اشاره کنم؛ ایشان فرمودند که صداوسیما باید یک دانشگاه عمومی باشد. صداوسیما باید یک دانشگاه باشد که در آن برنامههای آموزنده در اختیار مخاطبان قرار بدهد. صداوسیما باید عمومی باشد و همه آحاد و اقشار مردم بتوانند از آن استفاده کنند و دغدغه و نظرات آنان درباره موضوعات مختلف در صداوسیما مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: من اعتقاد دارم که با توجه به فرمایش امام (ره) صداوسیما نمیتواند مطابق سلیقه یک جریان یا جناح سیاسی خاص اداره و برنامه ریزی شود؛ چراکه در این صورت عملا آن وجهه دانشگاهی و عمومی خودش را از دست خواهد داد.
هاشمی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که اگر میخواهیم موضوعی مانند برجام را مورد نقد و بررسی قرار بدهیم ، یکی از موارد مهم آن است که بدانیم موافقان و مخالفان آن موضوع چه کسانی هستند. ما در عرصه جهانی شاهد مخالفت جدی عربستان، امارات و اسراییل هستیم و دیدیدم که آقای ترامپ در آمریکا به صورت جدی به هر اقدامی برای رد و کنارگذاشته شدن برجام دست زد.
وی ادامه داد: برجام اگر یک سند بین المللی بدی برای ایران بود، دلیلی نداشت که اسراییل با آن مخالفت کند. من از مخالفان داخلی برجام میخواهم به این اصل توجه کنند که مخالفت آنان با برجام به نوعی همصدایی با اسراییل علیه منافع ملی ایران است.
وی افزود: ما همچنین در مقاطع زمانی مختلف شاهد بودیم که مقام معظم رهبری نیز از برجام و اعضای تیم مذاکره کننده به ویژه آقای ظریف قدردانی کردند. همچنین خواسته عمده مسئولان و مقامات عالی کشور حل مساله برجام است و چنانچه اختلافی در این خصوص مطرح است، اشاره به آن دارد که آمریکا در مسیر احیای برجام مبادا مرتکب بدعهدی در اجرای تعهداتش به ویژه مساله رفع تحریمها شود. ما باید بپذیریم که برجام یک سند بین المللی معتبر و خوبی است.
بیشتر بخوانید: تحلیل دیلی تلگراف از سریال گاندو/ اصولگرایان نمیخواهند توافق ایران و غرب پیش از انتخابات حاصل شود
رییس اسبق سازمان صداوسیما تاکید کرد: قطعا صداوسیما از آن آرمانها و اهداف اولیه خود فاصله گرفته است. این فاصله در برخی موارد زیاد، در برخی موارد کم و در برخی موارد مطابق با همان اهداف و آرمانهاست. ما اگر به صورت کلان به صداوسیما نگاه کنیم، نمیتوانیم تمامی برنامههای صداوسیما را مورد انتقاد قرار بدهیم ولی باید بپذیریم که دست کم در برنامههایی که رنگ و بوی سیاسی یا ماهیت سیاسی دارند، این فاصله وجود دارد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند که کشور نیازمند انسجام و وحدت ملی است ولی نگاهی که در برنامههای سیاسی از سوی صداوسیما دنبال میشود، عملا با این فرمایش مقام معظم رهبری و آن فرامین امام(ره) تناقض و تعارض دارد.