صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۲۶۱۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

روحانی: کسی حق ندارد روحیه رزمنده خط مقدم دیپلماسی را تضعیف کند

رییس جمهوری در بخشی از سخنان خود با اشاره به انجام مذاکرات احیای برجام در وین، گفت: امروز درحال گفتگو با قدرت‌های جهانی بر سر حق خودمان و منافع راهبردی کشور هستیم و همانطور که کسی حق ندارد روحیه رزمنده در خط مقدم جنگ را تضعیف کند، چنین حقی درباره رزمنده خط مقدم دیپلماسی را هم ندارد.

رویداد۲۴  رییس جمهوری، استقلال، امنیت پایدار و آزادی امروز و فردای ایران را ره‌آورد شهدا و ایثارگران عنوان کرد و گفت: نباید اجازه دهیم میان ارزش‌های شهدا و خانواده‌های معظم آنان با ارزش‌های اجتماع و معیار‌های زندگی مردم، تقابل و دوگانگی ایجاد شود

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، با بیان اینکه شهیدان و خانواده معظم شهدا سرمایه‌های معنوی و نمادین کشور هستند، گفت: دیدار با خانواده مکرم شهدا، جانبازان و ایثارگران علاوه بر پشتگرمی، روحیه و انگیزه خدمت را برای ما دو چندان می‌کند.
بیشتر بخوانید: ظریف: همه چیز از سه سال پیش شروع شد؛ دلقک بی‌آبرو تعهدات را نقض کرد
رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم میان ارزش‌های شهدا و خانواده‌های معظم آنان با ارزش‌های اجتماع و معیار‌های زندگی مردم، تقابل و دوگانگی ایجاد شود، اظهار داشت: شهداء و ایثارگران و خانواده‌های آنان متعلق به همه مردم هستند و به جناح خاصی تعلق ندارند، کسانی هم که تلاش می‌کنند تا این عزیزان را مصادره به مطلوب کنند، آغشته و آلوده به انگیزه‌های سیاسی بوده و خیرخواه نیستند.

روحانی در ادامه با اشاره به قالب بندی‌های ایجاد شده در روز‌های اخیر با موضوع «میدان» و «دیپلماسی»، خاطرنشان کرد: هم میدان متعلق به ملت ایران است و هم دیپلماسی به همه آحاد ملت تعلق دارد و آنچه تا امروز ما را از همه کوره راه‌ها دور نگه داشته و همه را در بزرگراه نظام قرار داده، یگانگی میدان و دیپلماسی بوده و خواهد بود.

وی با بیان اینکه جامعه در هر شرایطی نیازمند زنده بودن روح فداکاری، ترجیح منافع عمومی بر منافع فردی و برتری خیرخواهی عمومی بر خودخواهی است، بر ضرورت ترویج و تقویت فرهنگ فداکاری، ایثار و شهادت در جامعه بویژه در میان جوانان کشور تاکید کرد.

رییس جمهوری با بیان اینکه امروز انقلابی بودن، قدم برداشتن در مسیر پرکردن هرگونه شکافی میان ارکان نظام، دولت – ملت و میان اقوام ایرانی است، گفت: هرگونه تلاش در مسیر ایجاد شکاف خواسته یا ناخواسته هیچ نسبتی با ارزش‌های انقلاب ندارد.

روحانی با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام کشور در شرایط حساس و خطیر کنونی، گفت: در شرایط امروز کشور که آمیخته با تهدید و فرصت است، هیچ عذری برای تفرقه و ایجاد گسست در صف واحد ملت و دولت پذیرفته نیست و وظیفه‌ای به نام تخطئه کردن و برچسب زدن به دیگران در فرهنگ ایثارگری وجود ندارد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انجام مذاکرات احیای برجام در وین، گفت: امروز درحال گفتگو با قدرت‌های جهانی بر سر حق خودمان و منافع راهبردی کشور هستیم و همانطور که کسی حق ندارد روحیه رزمنده در خط مقدم جنگ را تضعیف کند، چنین حقی درباره رزمنده خط مقدم دیپلماسی را هم ندارد.

روحانی تاکید کرد: با مقاومت و ایستادگی ملت در برابر توطئه بدخواهان، تحریم‌های ظالمانه و جنگ اقتصادی دشمن، امروز همه دنیا و از جمله آمریکا به عنوان تحریم کننده ایران به این نتیجه رسیده اند که فشار حداکثری شکست خورده و هیچ راهی جز بازگشت به قانون، عمل به تعهدات، لغو تحریم‌ها و اجرای کامل برجام وجود ندارد.

روحانی در ادامه با اشاره به اقدامات مهم انجام شده درمورد خانواده معظم شهدا و ایثارگران در دولت تدبیر و امید، از اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، پرداخت قریب به ۱۴ هزار میلیارد تومان از معوقات ایثارگران، حل مشکل مسکن و اشتغال ایثارگران و اولویت دادن به واکسیناسیون ایثارگران در ایام شیوع ویروس کرونا به عنوان اقداماتی که با هدف خدمت رسانی شایسته به ایثارگران در این دولت انجام شده است، نام برد.

رییس جمهوری پرداخت معوقات جامعه ایثارگران را از مهمترین اقداماتی که بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت یازدهم و دوازدهم انجام داده است، برشمرد و افزود: در ادامه پرداخت معوقات جامعه ایثارگری که از سال ۱۳۷۶ باقی مانده بود، مطالبات سال ۹۵ خانواده معظم شهدا در ۲۴ استان در ابتدای فعالیت دولت دوازدهم پرداخت شد و با پرداخت باقیمانده مطالبات، پس از سال‌ها به روز شده است.

روحانی اشتغال زایی را از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید درخصوص ایثارگران عنوان کرد و گفت: در این دولت سیاست اشتغال و کارآفرینی در ارتباط با ایثارگران، اساسا مبتنی بر توانمندسازی، آماده سازی و هدایت شغلی جامعه هدف بوده است و دراین رابطه، آذرماه سال ۱۳۹۹ استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفت.

رییس جمهوری در پایان تاکید کرد: اگر دشمنان ایران بویژه آمریکایی‌ها توان درک و فهم روحیه ایثار و شهادت نزد ملت ایران را داشتند، هیچگاه ایران اسلامی را تهدید نمی‌کردند به همین خاطر باید با حفظ اصول و ارزش‌ها و موازین خودمان، افکار عمومی دنیا را تحت تاثیر قرار دهیم و این هدف نه با انزوای سیاسی که تنها از طریق گفتگو و همکاری با دنیا به دست خواهد آمد.

پیش از سخنان رییس جمهوری سعید اوحدی معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنانی با تشکر از توجه ویژه رئیس جمهور به جامعه ایثارگران کشور، گفت: پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان مطالبات معوق ایثارگران، دستور تخصیص زمین ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن برای خانواده‌های ایثارگران، صدور دستور استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد در دستگاه دولتی و تسهیل دسترسی خانواده ایثارگران و جانبازان به خدمات درمانی تنها بخش‌هایی از خدمات دولت تدبیر و امید به جانبازان و ایثارگران عزیز بوده است.

در این دیدار همچنین تعدادی از جانبازان و فرزندان شهدا ضمن تشکر از نگاه ویژه و اقدامات ارزشمند دولت تدبیر و امید برای جامعه ایثارگران کشور به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

قدردانی از دستور رییس جمهوری برای جذب فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد در دستگاه دولتی، پرداخت مطالبات معوق ایثارگران، تمهید اقدامات برای تحویل زمین برای ساخت مسکن ایثارگران، درخواست تسریع در تخصیص وام ساخت مسکن، درخواست تامین تجهیزات مورد نیاز جانبازان به ویژه ویلچر و پروتز‌های مورد نیاز جانبازان قطع عضو، درخواست تامین خودرو برای جانبازان، اجرای برخی قوانین معطل مانده مربوط به ایثارگران و توجه بیشتر به نیاز‌های مراقبتی جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان از جمله موضوعات و مطالبات مطرح شده از سوی سخنرانان در این مراسم بود.

در پایان این دیدار یک جلد قرآن نفیس که خطاطی آن به دست یک شهید انجام شده بود به رسم یادبود از سوی جامعه بزرگ ایثارگری کشور به رییس جمهوری تقدیم شد.
نظرات شما