حایـری ادامه داد: این در حالی است که براساس پیش بینیها هفته آینده میانگین دمای هوا ۱.۴ درجه افزایش خواهد یافت و در شرایط تنش دمایی و مصرف برق قرار خواهیم گرفت.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در عین حال از همه روابط عمومیهای و رسانهها خواست تا با اطلاع رسانی صادقانه و آگاه سازی، هموطنان را در جریان شرایط کنونی صنعت برق قرار دهند.
حایـری تأکید کرد: باید تلاشهای صنعت برق برای مدیریت این شرایط اطلاع رسانـی شود تا مردم نیز بتوانند با اطمینان کامل نسبت به کاهش مصرف اقدام کنند.
در این نشست همچنین محمدحسن متولـی زاده مدیرعامل توانیـر نیز با تأکیـد بر اطلاع رسانی مستمر تصریح کرد: باید در اطلاع رسانیها، تأثیـر شدید شرایط آب و هوایی بر مصرف برق تبییـن شود.
وی گفت: همچنین باید آثـار کم بارشی، نحوه برخورد با مراکـز استخراج غیرمجاز و ادارات پُرمصرف برای مردم اطلاع رسانی شود.
متولی زاده همچنین با تأکید بر این که برنامههای تعمیراتی به جز موارد اضطرار، باید تعلیق شود، افزود: با وزارت صمت برای جلب بیشتر همکاری با صنایع، هماهنگی شده است.
مدیرعامل توانیر در عین حال با بیان این که باید به دور از جریانات سیاسی به خدمت رسانی بپردازیم، گفت: باید ضمن دعوت مردم به حضور در انتخابات، از موضعگیریها پرهیز و صرفـاً به خدمت رسانی و تأمین برق مردم بپردازیم.
مدیرعامل توانیر همچنین با اشاره به این که تنها دو راه برای جلوگیری از اعمال خاموشی وجود دارد، گفت: یک راه ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید است که اعتباری بالغ بر ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی را نیاز دارد و در مدت زمان کوتاه نیز به نتیجه نخواهد رسید.
بیشتر بخوانید: رکورد تاریخی مصرف برق کشور شکست
متولی زاده ادامه داد: راه دوم جلب مشارکت عمـوم مردم برای همکاری در مدیریت مصرف را انجام کارهای ساده مانند تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی است و خاموش کردن لامپهای اضافـی است که میتوان با انتخاب آن از خاموشی رهایی پیدا کنیم.
در این نشست همچنیـن معاون هماهنگی توزیـع توانیر نیز از لغـو تمام مرخصیهای مدیران صنعت برق تا پایان انتخابات خبـر داد و گفت: در کنار انتخابات، شرایط تنش دمایی هفتههای پیشرو، فشار مضاعفی را به همکاران در صنعت برق وارد خواهد ساخت.