صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۲۶۸۰۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۰۴ تير ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
قاضی زاده هاشمی:

لازم بود که کشور به مدت ۱۰ سال یکدست اداره شود/ بعد از ده سال نهاد‌های دموکراتیک برگردند

قاضی زاده هاشمی گفت: نیاز داریم کشور به مدت ده سال یکدست توسط یک جناح اداره شود. با انتخابات امسال این کار انجام شد. بعد از طی ۱۰ سال نهاد‌های دموکراتیک برگردند و فعالیت می‌کنند یا جریانات سیاسی خود را احیا می‌کنند و باز می‌توانند به قدرت برگردند.

رویداد۲۴ سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، گفت: نیاز داریم کشور به مدت ده سال یکدست توسط یک جناح اداره شود. با انتخابات امسال این کار انجام شد. بعد از طی ۱۰ سال نهاد‌های دموکراتیک برگردند و فعالیت می‌کنند یا جریانات سیاسی خود را احیا می‌کنند و باز می‌توانند به قدرت برگردند.

به گزارش دیده‌بان ایران، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالی پیرامون یکدست شدن قوا و تاثیر آن بر روند اداره کشور و همچنین احتمال برخورد با اغماض میان قوا و کاهش نظارت‌ها، گفت: من نمی‌خواهم بگویم که چنین اتفاقی ممکن نیست، اما شرایط کشور به گونه‌ای است که ما به دلیل اوضاعی که در حوزه اجرا و مشکلات مردم ایجاد شده نیاز به چنین اتفاقی داشتیم که یک قدرت متمرکز در حوزه اجرا داشته باشیم.

وی گفت: کشور برای اینکه از جا بلند شود حداقل ده سالی باید دعوا‌ها را کنار بگذارد؛ به همین دلیل به نظر من مردم با هوشمندی این را انتخاب کردند. به این دلیل که مردم معمولا مجلس و دولت را به نوعی انتخاب می‌کردند که این تمرکز اتفاق نیفتد؛ اما این بار که این اتفاق رخ داد به نظر من با هوشمندی بود به این علت که کشور یک سرعتی پیدا کند.

وی افزود: بعد از طی این دوره نهاد‌های دموکراتیک که حضور دارند و فعالیت می‌کنند یا جریانات سیاسی خود را احیا می‌کنند و باز می‌توانند به قدرت برگردند.


 بیشتر بخوانید: بن بست وین/ سرنوشت مذاکرات برجام در دولت رئیسی چه خواهد شد؟


کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درخصوص پیگیری برنامه‌های خود در حوزه کنکور و نظام وظیفه از جایگاه نمایندگی مجلس بیان داشت: پیگیری این موضوعات در جایگاه نمایندگی میسر است، اما مانند دولت نیست. چون اینجا من یک نفر هستم باید تلاش کنم تا همه نمایندگان همراهی کنند. از سوی دیگر هر دوی این موارد بار مالی برای دولت دارد و دولت باید تامین کند.

وی ادامه داد: مثلا من می‌خواهم سربازی اجباری را به سربازی حرفه‌ای تبدیل کنم، این طرح ۳۰ هزار میلیارد تومان بارمالی دارد. من اگر رئیس جمهور می‌شدم می‌گفتم این عدد را تامین می‌کنم و برای شما (نیرو‌های مسلح) نیروی کادر می‌گیرم نه نیروی اجباری؛ چون دیدم نیرو‌های مسح با مشکل نیرو مواجه است و خب اگر دولت در این زمینه منابع مالی را تامین نکند کار انجام نمی‌شود؛ بنابراین همراهی دولت خیلی مهم است و مثلا برای این موضوع ابتدا باید با تیم آقای رئیسی رایزنی کنیم و اگر آن حل شد با نیرو‌های مسلح صحبت کنم؛ در مجموع کار مقداری سخت‌تر است در این شرایط نسبت به زمانی که خودتان در دولت تصمیم گیرنده باشید.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
amir
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
شما خودتو بخواب زدی و هوینجوری و ییهو با واقعیت برخورد میکنی بی خیال دشمن و حتی دشمن فرضی شما حتی نمیدونی قاچاق کالا به خارج بیشتره یا به داخل خواستم یه عدد و به قول قدیمی ها یه شمارش بدم تا جواب بگیرم
ناشناس
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۴
سران کشور هوشمندانه بناپار تیسم را اجرا کردند قبل از این سیر اجتماعی ان را ایجاد کند خیر است به امید خدا
نظرات شما