محققان دانشگاه 'پروجا' در ایتالیا با بررسی 40 مطالعه
متوجه شدند که بیشترین فواید مصرف سیب در کاهش خطر ابتلا به سرطان های معده
و مری است، به طوری که برخی داده ها نشان می دهند که مصرف سیب خطر ابتلا
به این سرطان ها را تقریبا به نصف کاهش می دهد.
بر اساس نتایج این
تحقیق، میزان ابتلا به تومور ریه در میان طرفداران سیب حدود 25 درصد کمتر
بود و ابتلا به سرطان سینه در میان این افراد به یک پنجم کاهش می یابذ.
نتایج این مطالعه که در مجله Public Health Nutrition منتشر شد، نشان
داد که میزان ابتلا به سرطان در افرادی که بیشترین تعداد سیب را مصرف می
کردند در قیاس با افرادی که کمترین تعداد سیب را مصرف می کردند، به اندازه
قابل توجهی کمتر بود.
سیب مملو از ترکیباتی به نام فلاونوئیدها است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.