وی در ادامه یادداشت خود نوشت: مذاکرات کنونی که در وین در جریان است از ماه آوریل آغاز شده است. دور ششم مذاکرات بدون حصول توافق به پایان رسیده است و جو بایدن نیز از کاهش تحریمهای برنامه "فشار حداکثری" دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران سر باز زده است. رژیم تحریمها آسیب بزرگی به اقتصاد ایران زده و موجب سختی برای مردم ایران شده است و ناتوانی آمریکا در ظاهرسازی دلجویانه باعث ایجاد بدبینی عمیق در ایران شده است.
این تحلیلگر سیاسی با اشاره به اینکه حملات اخیر آمریکا در سوریه و توقیف دامنه وبسایتهای مرتبط با ایران تنها شرایط را بدتر کرده است، نوشت: این تاخیرها و حملات شانس حصول هرگونه توافقی را به شدت کم کردهاند. ناکامی در انجام مذاکرات فوری پس از روی کار آمدن بایدن، شانس پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری را کاهش داد. رئیسی با آنکه گفته مایل به توافق است اما تاکید کرده که حاضر به ملاقات با رئیسجمهور آمریکا نیست. مقامات آمریکایی ادعا میکنند که قبل از به روی کار آمدن رئیسی پنجرهای برای حصول توافق وجود دارد اما بایدن ظاهرا بیشتر نگران آرام کردن تندروهای حزب خود و حفظ ارتباط نزدیک با نفتالی بنت، نخستوزیر جدید اسرائیل میباشد که عمیقا مخالف هرگونه توافقی با ایران است.
وی در انتهای یادداشت خود نوشت: بایدن تنها شروط را زیاد میکند. وی میگوید که پیشرفت در مذاکرات با ایران بستگی به این دارد که ایرانیها گامهای اول را بردارند و تغییرات طولانیمدت در سیاست خارجی خود در قبال خاورمیانه به وجود آورند. این فاجعهبار است. برخلاف حسن روحانی که در ماه اوت از ریاست جمهوری کنار میرود، سید ابراهیم رئیسی احتمالا دیدگاه مذاکرات گستردهتر بر سر مسائل منطقهای را رد کند. اگر توافق جدید با ایران حاصل نشود، مسیر جنگ در خاورمیانه بار دیگر باز خواهد شد. زمان رو به پایان است. گروههای ضد جنگ باید فشار حداکثری بر بایدن وارد کنند تا دست از تحریکات خود بردارد، شروط جدید اتخاذ نکند و برای پایان دادن به چرخه جنگ که منطقه را ویران کرده است صادقانه تلاش کند.