رویداد۲۴ سید محمدرضا میر تاج الدینی، نماینده مجلس یازدهم، در رابطه با کابینه احتمالی رییسی و مشخصات آن گفت: معیارهای کلی در دولت آینده مکتبی بودن، تعهد، کارآمدی، توانمندی و و در کل شایسته گزینی است یعنی هم از بعد دانش و مدیریت و توانمندی و کارامدی، فردی شایسته باشد و هم از لحاظ فکری و از نظر انقلابی و امین و متعهد بودن، شایسته باشد.
او افزود: اگر همه اینها در کنار هم باشند مدیریت فردی شایسته تحقق پیدا میکند. انتظار از کابینه آینده این است که حائز چنین شرایطی باشد و این معیارها در مورد افراد نسبی است و آنهایی که معدل مجموع این موارد در آنها بالاتر از بقیه باشد با نگاهی فراگیر و بدون نگاه خاص جناحی، انتخاب میشوند. کابینه رییس جمهور منتخب باید همه طیفها و استانهای کشور را در بر بگیرد و مردم حس کنند دولت منتخب، پوشش و گستره آن تمام کشور را در بر میگیرد و از میان همه جمعیت ها، افراد نماینده دارند و فقط بخشی از جامعه را نمایندگی نمیکنند.
میرتاج الدینی در رابطه با احتمال حضور برخی نمایندگان در کابینه رییسی اظهار کرد: نمایندگان جایگاه تعریف شده و رفیعی در قانون اساسی دارند و اینکه به دنبال آن باشند که از این جایگاه به دولت بروند این مطلوب نیست. جایگاه نماینده جایگاهی است که همانجا باید برای خدمت متمرکز شوند و این از همه نمایندگان انتظار میرود.
بیشتر بخوانید: گوشی خدمتتان؛ رئیس جمهور منتخب پشت خط است!/ چرا ابراهیم رئیسی با فعالان اصلاح طلب تماس میگیرد؟
او افزود: من شخصا، بودن در مجلس و کمک به دولت از طریق مجلس را ترجیح میدهم، اما اینکه دولت یا شخص آقای رییسی و مجموعه افراد به این جمع بندی برسند که برخی را از مجلس انتخاب کنند و به کابینه بببدهد. در کل منعی وجود ندارد که از نمایندگان انتخابی صورت بگیرد، ولی اینکه ما داوطلب این کار باشیم نه این طور نیست و نمایندگان داوطلب نیستند.
این نماینده مجلس یازدهم در رابطه با حضور برخی افراد از کابینه دولت فعلی در دولت آینده گفت: این بستگی به بررسی شخص اقای رییسی دارد که گزارش عملکرد وزارت خانهها را میگیرد و نمیشود قضاوت و پیش بینی داشت و گفت چه کسانی خواهند بود. طبعا کسانی که در کار خود موفق بودند و رویکرد جناحی خاصی ندارند، مورد استفاده قرار میگیرند.
میر تاج الدینی یاداور شد: سامانه مدیران اطلاع رسانی شده و افرادی معرفی میشوند و در چند مرحله بررسی و گزینش میشوند و در مرحله نهایی برای هر وزارت خانه دو سه نفر انتخاب میشوند. در سطح کلان با مجلس و گروههای مختلف مشورت خواهد شد و بعد افراد اعلام میشوند. در مجلس در مورد دو سه نفر گفتگو هست که به دولت بروند.