رویداد۲۴ راه پس گرفتن پول کارت به کارت مسیر پیچیدهای نیست، اما شاید بهتر باشد که با روش طی مراحل قانونی این مسیر آشنا باشید.
شما ابتدا میبایست به یکی از شعب بانکی که در آن حساب دارید مراجعه نموده، سپس با شرح موضوع، متصدی باجه با ردگیری حسابی که پول به آن واریز شده است، شما را به شعبه بانکی که پول را به آنجا واریز کردهاید ارجاع میدهد و آنجا نیز با برقراری تماس تلفنی، از فردی که پول اشتباها به حسابش واریز شده میخواهند که پول را به حساب شما برگرداند.
طبق ماده ۳۰۱ از قانون مدنی ایران باید گفت: چنانچه فردی چیزی را که استحاق دریافت آن را نداشته، عمدا یا به اشتباه دریافت نماید، بایستی طبق قانون آن چیز را به مالکش تسلیم نماید.
همچنین طبق ماده ۳۰۳ از قانون مدنی، چنانچه شخصی مالی را که مستحق گرفتن آن نبوده است را دریافت نماید، ضامن اصل مال و منافع آن میباشد.
همچنین طبق ماده ۲۶۵ از قانون مدنی، چنانچه شخصی چیزی را به دیگری بدهد، در حالی که آن را قرض نکرده باشد، میتواند آن را استرداد نماید.
در این صورت اگر مبلغ کمتر از بیست میلیون تومان بوده باشد، شما با مراجعه به شورای حل اختلاف میبایست دادخواست مطالبه وجه داده تا پرونده پیگیری شود.
هیچ مدت زمان مشخصی برای استرداد وجه شما نمیشود تعیین کرد چرا که این راه پس گرفتن پول کارت به کارت کاملا بستگی به حجم کاری مقام رسیدگی کننده دارد.
این نکته نیز قابل ذکر است که در محکمه شما باید مدیون نبودن خود و اشتباه در انتقال وجه را به اثبات برسانید.
گاهی نیز ممکن است که این اتفاق از سوی شما رخ ندهد و کارت شما به سرقت برود یا اینکه توسط هکرها، هک و مبلغی از آن خارج شود.
در این حالت شما میتوانید با طی مراحل قبلی حساب شخص خاطی را مسدود کرده و با شکایت از طریق دادسرا حکم بازداشت سارق را دریافت کرده و پرونده را به مرحله اجرای قانونی برسانید.
در اغلب موارد کلاهبرداران و سارقان این مبالغ را به حساب شخص ثالثی واریز میکنند که در این صورت شما میتوانید پس از پیگیری و ردیابی این شخص ثالث با حکم قضایی حساب وی را مسدود نموده و اجازه هرگونه خروج پول از حساب وی را بگیرید تا تکلیف در دادگاه مشخص شود.
یکی از مشکلات این روزهای مردم روند طولانی مراجعه به مراکز حقوقی برای دریافت مشاوره است؛ برای رفع این مشکل میتوان از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کرد.