صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۲۶۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۵ تير ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۹ نظر
وال استریت ژورنال:

بایدن درحال تجدید نظر در تحریم‌های آمریکا علیه ایران است

یک مقام ارشد دولت آمریکا درباره رویکرد تحریمی دولت جو بایدن به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است، «تمرکز فعلی ما بر این است که از اقدامات یک جانبه فاصله بگیریم، چیزی که در چهار سال گذشته سیاست آمریکا را شکل داده است، و در عوض به همکاری با متحدان و شرکایمان نزدیک شویم.»

رویداد۲۴ روزنامه آمریکای وال استریت ژورنال گزارش داده که دولت بایدن تقریبا تا اواخر تابستان امسال تجدید نظر در سیاست به کارگیری تحریم در قبال کشور‌های دیگر از جمله ایران را به سرانجام خواهد رساند.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش خود مطرح کرد: طبق گفته افراد مطلع، دولت جو بایدت رئیس جمهور آمریکا در حال اصلاح روش به کارگیری تحریم‌های تنبیهی مورد استفاده این کشور است که هدف آن افزایش هماهنگی نظام تحریم‌ها با متحدان واشنگتن و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی ناخواسته است.

این روزنامه افزود: طبق گفته یک مقام رسمی، دولت آمریکا تقریبا بررسی جامعه سیاست‌های تحریمی آمریکا را تکمیل کرده است که انتظار می‌رود تا پایان تابستان به سرانجام برسد.

این گزارش می‌افزاید: اگر چه هنوز برخی جزییات مشخص نیست و معاون وزیر خزانه داری هنوز گزارش نهایی را تایید نکرده، مقام‌های دولت نمونه‌هایی از این تغییرات را در قبال تحریم‌های علیه ایران اجرایی کرده اند.

وال استریت ژورنال ادامه داد: این بازبینی به موازات تلاش جو بایدن برای احیای توافق برجام و لغو تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفته است.

شبکه بی‌بی‌سی هم به نقل از این گزارش مطرح می‌کند، جزییات رویکرد تازه دولت آمریکا توسط مقام‌های فعلی و سابق دولت، و یا مقام‌هایی که ممکن است در آینده به دولت بپیوندند، تشریح شده و در برخی جلسات کنگره این کشور نیز مطرح شده است.

در گزارش این روزنامه علاوه بر این آمده است: برایان نلسون و الیزابت روزنبرگ دو مقام آمریکایی هستند که در صورت تایید کنگره از نزدیک بر اجرای تحریم‌ها از حمله علیه ایران نظارت خواهند داشت. روزنبرگ از زمان روی کار آمدن جو بایدن به عنوان مشاور وزارت خزانه داری دولت فعال بوده و حالا به عنوان نامزد رسمی جو بایدن برای پست مدیرکل مقابله با حمایت مالی تروریسم در وزارت خزانه‌داری به کنگره معرفی شده است.


بیشتر بخوانید: گره کور برجام/ مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران، ادامه یا توقف؟


طبق این گزارش، هر دو نفر دو هفته پیش در جلسه‌ای با کمیته بانکداری مجلس سنا، برای توضیح مواضعشان شرکت داشتند. روزنبرگ در این جلسه به سناتور‌های آمریکایی گفت «ماهیت در هم تنیده قدرت اقتصادی و امنیت ملی آمریکا ایجاب می‌کند که در استفاده از ابزار‌های اقتصادی برای رسیدن به منافع کشور، رویکردی خلاقانه، هدفمند و دقیق داشته باشد.»

این مقام آمریکایی افزود، «در دوره‌ای که ابزار‌های وزارت خزانه‌داری اغلب اولین راه مقابله با تهدید تصور می‌شوند و آمریکا با رقابت‌های جدی بین المللی روبروست، رویکرد سنجیده و استراتژیک در مقابله با پولشویی و استفاده از تدابیر اقتصادی، از هر زمان دیگری مهمتر است، درست همانقدر هم تعهد به همکاری با متحدان و شرکای آمریکا در پیشبرد این کار مهم حیاتی است».

یک مقام ارشد دولت آمریکا درباره رویکرد تحریمی دولت جو بایدن به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است، «تمرکز فعلی ما بر این است که از اقدامات یک جانبه فاصله بگیریم، چیزی که در چهار سال گذشته سیاست آمریکا را شکل داده است، و در عوض به همکاری با متحدان و شرکایمان نزدیک شویم.»

یک مقام دیگر آمریکایی به این روزنامه گفته است، «ابتدا باید به اصول اولیه خود با شرکای اروپاییمان بازگردیم و مشخص کنیم که فشار را دقیقا به کجا باید وارد کرد و هماهنگی با شرکا را در همین زمینه بالا ببریم».

این گزارش افزود: آدوال آدایمو، معاون وزیر خزانه داری فعلی آمریکا در حال حاضر بر بازبینی سیاست‌های تحریمی این کشور نظارت دارد. این مقام آمریکایی با نمایندگان شرکت‌های چند ملیتی، بانک‌ها و سازمان‌های غیردولتی جلسات متعددی برگزار کرده تا به گفته دفتر کارش به مجموعه‌ای از کارکرد‌های تضمین شده، استراتژیک و عادلانه از تحریم دست پیدا کند.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وطن دوست
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
دولت مردان ایران عمر خود را بی خودی تو راه برجام به فنا دادن.بیایید بجای اختلاس.اخلاس.داشته باشیم.برجام سرابی بیش نیست.خسته نشدین.با این همه مذاکره.هیچ.نتیجه نگرفتن جان خود.بیشتر هم تحریم شدیم.خجالت چیز خوبیه ولا..
پاسخ ها
ناشناس
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
اخلاص درست است ، ضمنا" برجام مشکلی نداشت ، اگر حامیان وهمفکرانت می گذاشتند پا بگیرد ولی افسوس که ....
سرابی
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
برجام سراب نیست بلکه کاسبان تحریم و تندروها و خودبرتر بینها و ... سرابی بزرگ هستند
ناشناس
۰۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
برجام نافرجام کی از صحنه روزگار محو می گردد؟؟؟؟؟؟خیلی تکراری شده
پاسخ ها
ناشناس
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
فعلا" که مردم عادی دارند از صفحه روزگار محو می شوند ، تو انگار شکمت خیلی خیلی سیر است
رحمن
۰۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
آمریکایی ها هنوز در توهمند .هنوز آدم نشده اند گند زده اند به دنیا
سرباز
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
بسمه تعالی.نظام سلطه همانطور که مشخص است به دنبال سیطره خود بر کل جهان است،گرچه این جهانخواران در هنگام حمله به افغانستان و عراق علنا برای کسانیکه قدری شک داشتند ویا خود را به نفهمی میزدند،اعلام و اعلان کردند،هر کس با ما نیست بر علیه ماست و ما به هر روش ممکن با آنها مقابله میکنیم.پس تکلیف ما که می‌خواهیم استقلال داشته باشیم و در هنجارهای(ناهنجار) شکل یافته توسط آنها و صهیونیستهای نقشه پرداز آنها هضم و جذب نشویم و برای ملت و کشور خود هویت و فرهنگی کاملا در نقطه مقابل آنها تعریف میکنیم،باید به مقاومت ادامه دهیم.البته آنها قبلا برنامه هایشان برای کشورها ودنیا دراز مدت و چند ساله بود،اما با تحولاتی که قدرت پیش بینی آنها را به هم ریخته،مستاصل شده اند و ادای اربابان را در میاورند،و الحمدلله احیاء و بیداری امت اسلامی و حتی مردمان خودشان هم باعث بهم ریختگی شان شده،اما آنچه که قطع به یقین است مجبورند به توافق هسته ای و برجام با شرایط کشورمان بازگردند.البته در کنار آن نقشه هایی هم دارند و به قول خودشان میخواهند نقطه اصلی را پیدا کنند و به آنجا فشار بیاورند.البته این احمق ها به خواست خداوند کر و کور و گنگ هستند. ان‌شاءالله
ناشناس
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
جوبایدن بهتر است کمی به عقب یعنی ورودش از کویت به عراق صدام با زور اسلحه بیشتر فکر کند که چگونه ورمر برنز آبروی ریخته شده را چطور جمع کرد واز تندروی کوتاه بیاید
کیوان جعفری
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
سللم‌بابا گناه ماه ملت چیست بیریم جلو مسلسلهایشا جان بدیم چرافکر ملت نیستی شما هم ترامپ دوم شدید احمقی والا
نظرات شما